Най-щурите тоалети на Били Айлиш

1
146
Добави коментар
svetla58
svetla58

Само на 19 години, Били Айлиш издаде албум, който е на върха на класациите по целия свтят. Освен, че има невероятен талант, тя има и уникален и разпознаваем стил, който прави впечатление на всеки.

Всъщност младата певица привлича все повече и повече глобално внимание не само благодарение на своите поп хитове, но и с тоалетите си, които не издават пола й и имат силни улични влияния, които напомнят за определени естетически влечения подобни на тези на Кърт Кобейн (бившия барабанист на Nirvana), MIA и Аврил Лавин.

Гардеробът на Били е съставен от костюми, суичъри, бермуди и панталони, XXL облекла, пълни с щампи, логомания и често потопени в неонови цветове (особено зелено и оранжево). Завършва визията си със смели аксесоари и небрежни маратонки, като любимия ѝ модел е Air Jordan 15. Неслучайно марката я избра за рекламната кампания на Air Jordan 1 Explorer XX.

За грима тя почти винаги залага на автентична си и естествена красота, дебели и разрошени вежди, спирала и малко розов руж по бузите. Вместо да се гримира, тя предпочита да експериментира с цвета на косата си като няма ограничения и предпочита най-щурите цветове(черен, сив, зелен, син). Във външния й вид има ясна иронична и закачлива жилка, почти „анимационна“ и причудлива.

Тагове
Аврил Лавин, Били Айлиш, звезден стил, звезди, копирай стила, Кърт Кобейн, мода, музика, музикална икона, певица, поп, стил, стилът на били ейлиш, холивуд, шури визии, щури визии