Nespresso x Chiara Ferragni: За любовта към кафето и красивите детайли

2
129
Добави коментар
svetla58
svetla58

Добре познатата на всички ни италианска инфлуенсърка Киара Ферани обяви от официалния си акаунт най-новия си проект: капсулна колекция с Nespresso. 

Лимитираната серия за кафе включва машини Nespresso и култови аксесоари, направени специално в стилът на Киара, познатото на всички синьо око с дълги мигли и момичешкото безгрижно докосване в розово. Лимитираната серия е проектирана, за да се насладим на релаксираща кафе-пауза, но също така придава страхотна женствена нотка на домовете ни. Сред артикулите от колекцията,  са пастелно розовите Vertuo Next, идеални за приготвяне на широка гама кафета, които да споделите с приятели; Nespresso x Chiara Ferragni Essenza Mini, компактна и шикозна машина, която издига стила на всяка кухня на ново ниво; Aeroccino 3 Nespresso x Chiara Ferragni в розово, което приготвя отлична топла или студена млечна пяна. Дори по-малките предмети, като чаша за кафе с монограм Nespresso или термосът, са преобразени с любимите ярки цветове на Киара.

Толкова съм развълнуванa от това партньорство. Заедно с Nespresso се обединяваме, за да отпразнуваме любовта си към кафето. – Инфлуенсърката написа в публикацията и по-късно добави – Като италианка съм голям любител на кафето и отдавна съм фен на Nespresso. Nespresso наистина представлява съвременен начин на живот с практически подход към висококачественото кафе. Ето защо съм толкова развълнувана, че работя по тази колекция, която се отличава с забавен и елегантен дизайн. Когато се срещнах за първи път с екипа на Nespresso, бях очарована от всички инициативи, свързани с устойчивостта и рециклирането, в които бих искал да участвам и да допринеса възможно най-скоро.

Капсулната колекция Nespresso x Chiara Ferragni ще бъде достъпна на www.nespresso.com и в избрани бутици на марката от 28 май 2021г.