Аксесоарите вдъхновени от 90-те, които ще виждаме и това лято

2
115
Добави коментар
svetla58
svetla58

През последните няколко модни сезона аксесоарите, вдъхновени от 90-те и 2000-те, се завърнаха, за да се разходят по модните подиуми на най-известните и обичани марки, оставяйки някои хора в ​​недоумение и карайки други да крещят от щастие.  Цветни пръстени, големи обеци, пластмасови чанти за бейсбол…всички те са тук това лято, за да ни напомнят с лека носталгия на отминалите времена.

Кошница 

Когато Силвия Фенди реши да използва скрап PVC от производството на маратонки и чанти, за да създаде нов устойчив аксесоар, никой никога не би очаквал луксозната интерпретация на чантата, използвана за пазаруване на хранителни стоки в детството ни от 90-те години.

Мини чанти и чанти за кръста

Chiquito от Jacquemus веднага накара целия моден свят да се влюби в нея, но това не беше първата мини чанта, която някога се е появявала на модните подиуми. Малката чанта се ражда в началото на 1800 г., когато чантите са били предназначени само да държат пари за църковни дарения. В днешно време мини чантите имат място само за червило и кредитна карта.

 

Диадеми и фиби за коса

Подплатени, цветни, с апликации от плат и масивни декорации диадемите и фибите се завръщат, за да украсятват нашите прически.

Големи пръстени

Изглежда, че най-щурите аксесоари в селекцията излизат от кутията за бижута за момичета в юношеска възраст, която все още не познава скуката на стиловите канони. Пръстените от смола и колиета с цветни мъниста предполагат забавно, безгрижно настроение, а също и известна небрежност с техните асиметрични форми.