Tissot – еквивалент на престиж, качество и стил

1
184
Добави коментар
clashbade
clashbade

 

Няма спор – хората обичат новостите. И когато една компания е достатъчно предприемчива, за да им ги осигурява периодично, тя се превръща във всеобщ любимец.

Не са много швейцарските производители, които са се доказали с времето и са превърнали малкия бизнес в световна империя. На пръсти се броят фирмите, произвеждащи часовници, които независимо от своята цена се превръщат в наша любима вещ, готова да ни служи до живот.

И щом говорим за класа не може да не споменем марката часовници Tissot.

За компанията

Основана през далечната 1853 година, марката Tissot е пионер при въвеждане на иновации и прецизна изработка. Всичко това й печели заслужено име на пазара. Днес тя е част от най–големия производител на часовници в света – Swatch Group. И ако си мислите, че това е всичко, цели 160 страни се радват на нейното пазарно присъствие.

Tissot е утвърден лидер в производството на високотехнологични продукти. Компанията се е специализирала в съчетаване на модерното с функционалното. Тя е една от разпространените и едновременно с това достъпни швейцарски марки часовници, славещи се със своето високо качество на материали и изработка.

Нейна отколешна традиция е внедряването на нови стандарти. Това е една от причините за многобройните й фенове. Още със самото си основаване тя е започнала да проектира часовници с две времеви зони. Традициите, които спазва, са високо ценени и разпространени в световен мащаб. Не напразно компанията е партньор на Световния шампионат по колоездене, FBA, FIM Superbike и други.

От миниатюрно ателие, с течение на годините, производството нараства на голяма фабрика с 250 служители. През 1971 година на пазара излиза нов продукт. Това е първият пластмасов механичен часовник – Astrolon. Само няколко години след неговата поява на пазара се утвърждава името на Swatch watch.

Когато споменаваме подвизите на марката нямаме предвид само качеството на вградения механизъм и скъпите материали на изработка. Визията е не по–малко съществена, за да предизвика влюбване и емоция от пръв поглед. Гаранция, ефектна луксозна опаковка, сапфирено стъкло устойчиво на надраскване, това са само някои от преимуществата, които могат да ви направят верен поддръжник.

Безупречността и несравнимият подход на изобретателите няма да ви оставят равнодушни. И дори и да се решите на други покупки в бранша, за всеки един от нас Tissot ще остане синоним на нещо любимо, което е заслужило място до сърцето наред с други заслужаващи внимание марки.