Юни в Лозенец – Комплекс ЕКЗОТИКА, Лозенец

1
287
Добави коментар
vipsofia
vipsofia

КОМПЛЕКС „ЕКЗОТИКА” е разположен на 700 м.  в западна посока от центъра на Лозенец, обл. Бургас, на 60 км. от гр. Бургас и…на по-малко от 4 км от величествените гори на Странджа планина.
Невероятно е усещането да виждаш морето и да чувстваш планината!

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: ВИП цена: 18лв.
ВИП ваучерът е за ЕДИН човек и включва:

Една нощувка в двойна стая
Една закуска
Ползване на басейн
Wi – Fi интернет в общите части
Детски кът
Туристическа такса и застраховка

Апаратамент:  – минимално настаняване 4 ма възрастни и максимална заетост – 5 ма възрастни
Максимална заетост на стаята – 3 ма възрастни + 1 дете или 2 възрастни + 2 деца
Детска кошара безплатно – по предварителна заявка

Комплекс ЕКЗОТИКА 2*, Лозенец разполага с леглова база от 96 места.  Влизането и излизането от всички стаи се осъществява,  без никакъв контакт между гостите на хотела в затворени пространства.

Комплекс Екзотика предлага настаняване в деветнадесет стаи – със спалня и едно или две допълнителни легла. Всяка стая има собствена баня с душ и тоалетна, хладилник, телевизор със сателитни програми, климатик.

Комплексът разполага с четири просторни апартамента – със спалня и две или три допълнителни легла, със собствена баня с душ и тоалетна, хладилник, телевизор със сателитни програми, климатик.
Всяка стая и апартамент имат собствена тераса.
Външният басейн и забавният детски кът са приятно допълнение към спокойната и пълноценна почивка в комплекса. На разположение на гостите са и кафе-бар и ресторант край басейна – приятни места за приятни мигове!
Комплекс Екзотика се намира в богатата с древна история и природна красота югоизточна част на България. В близост се намират Национален парк Странджа, природен резерват Ропотамо, крепостта Кастрицион, заливът Силистар, древното тракийско светилище Беглик Таш. Потопете се във величието на историята или в горите на изпълнената с легенди планина, или в тайнството на един от най-старите български обичаи – нестинарството, или просто се насладете на ваканция между планината и морето!