Стрийт стайл тенденциите за лято 2021

1
133
Добави коментар
svetla58
svetla58

След като доста дълго поседяхме затворени вкъщи, без възможност да се изразяваме напълно чрез модата е време да се завърнем отново към нормалния си живот и да отпразнуваме свободата си, а заедно с нея и най-новите тенденции.

Вижте какво ще бъде най-актуално това лято  и се вдъхновете за следващия си шопинг маратон.

Co-ord сетове в неутрални цветове 

Тази тенденция е наоколо от известно време и е лесно да се разбере защо се задържа. Неутралните цветове в момента са истинска класика. Има много начини, по които можете да развихрите в тенденцията- например, бежово овърсайз сако съчетано с небрежни къси панталони и  сандали. Това е вечен стил, който винаги ще изглежда шикозен.

Купи панталони от плат

Купи блейзър

Големи флорални принтове

Връщаме се в 90-те и 2000-те  с големите принтове на цветя, които познаваме и обичаме? Този емблематичен принт, е разкошен и модерен, което означава, че можете да го съчетаете с почти всичко и да изглеждате очарователно. Например, микро мини пола и дръзка тениска в съвпадащи нюанси или координирайте с кроп пуловер и макси пола. Това е идеалният начин да изразите себе си и да отпразнувате красивите неща в живота.

Купи рокля на флорални мотиви Pinko

Пастелни цветове

И преди сме говорили за пастелните цветове и колко голяма тенденция са в момента. Опитайте да съчетаете чифт жълти панталони и лавандулова риза за сладурска визия.  Хубавото при пастелните цветове е, че имате пълна свобода да съчетавате различните нюанси.

Купи рокля AnswearLab

Шалове за глава 

Търсейки вдъхновение от Грейс Кели през 50-те години и модни икони от началото на 2000-те, тази тенденция идва и си отива в продължение на почти век. Лесно можем да разберем защо продължава да се връща – изглежда изключително добре. Шаловете за глава са лесни за съчетаване с останалата част от тоалета ви и изглеждат шикозни.

Купи шал Furla