Кой ще спечели Евро 2020: Това са фаворитите за триумф на турнира

1
185
Добави коментар
milenay
milenay

Дебатът за това кой ще спечели Евро 2020 вече е в разгара си, тъй като остават броени до началото на турнира. Фаворитите за спечелване на Евро 2020 не са никак малко, като българският букмейкър Palms Bet определя за фаворити Франция и Англия, а с по-скромни шансове са Белгия, Испания и Германия.

 

По-долу ще изброим фаворитите на Евро 2020, за да разберем каква е вероятността те да спечелят и и ще обясним защо се считат за едни от най-добрите страни.

 

Англия

 

Англия е един от фаворитите на Европейското първенство. В края на краищата Трите лъва са сред фаворитите на всеки турнир – този път има няколко големи причини за оптимизъм сред феновете им. Съставът на Англия за Евро 2020 изглежда впечатляващ, като в него има много млади футболисти, които вече са звезди в своите клубове. Отборът е още по-сработен и узрял след Мондиал 2018, когато завърши на 4-ото място в света. Фактът, че по-голямата част от състезанието, включително последните етапи, ще се играят в Лондон, също дава предимство на Трите лъва. Това, че Англия има шанс да се изправи срещу Франция, Португалия или Германия на ранен етап в директните елиминации, е леко притеснително, но отборът на Гарет Саутгейт има сили да се справи с всеки съперник.

 

Франция

 

Франция са действащите световни шампиони, след като вдигнаха титлата на Мондиал 2018 в Русия и манталитетът на победител може да бъде от решаващо значение за успеха на големите турнири. Те също така просто имат най-добрия отбор, с най-талантливите играчи и по-голяма дълбочина от всеки друг. С Килиан Мбапе, Пол Погба, Канте, Антоан Гризман и Рафаел Варан, те имат петима играчи с качество от световна класа и те също ще бъдат подсилени от завръщането на Бензема, който ще играе отново за страната си след пет години отсъствие. Франция е толкова добра, че вторият им най-добър състав вероятно също би имал шансове да спечели европейската титла това лято.

 

Белгия

 

Белгия е сред фаворитите за спечелване на големи състезания през последните 10 години и това лято не е по-различно. Играчи като Ромелу Лукаку, Еден Азар и Кевин де Бройне ще се опитат да поведат страната си към триумф на Евро 2020. Белгийците спечелиха бронзовите медали на Мондиал 2018 и сега ще са устремени към по-голям успех. Техните играчи са още по-опитни и с право отборът е един от големите фаворити на европейското първенство това лято.

 

Германия

 

Успехите на Германия на международни турнири ни кара да вярваме, че отново са сред фаворитите това лято. Въпреки че всъщност те никога не са изглеждали толкова уязвими и дори коефициентът им от 8.00 за триумф на турнира е малко нисък. Треньорът Йоаким Льов вече е взел решение да се оттегли след турнира, след като отборът е в слаба форма и отпадна по унизителен начин на Мондиал 2018. Защитата им е некачествена и им липсва подходящ голмайстор в нападение. Полузащитата обаче остава много силна и те имат класата да играят на контраатака. Германците може да се изправят срещу Англия в осминафиналите и ги чака доста труден път по пътя към спечелването на Евро 2020.

 

Испания

 

Преди десет години Испания все още беше най-страховития международен отбор. Тяхната тактика тики-така и силата в дълбочина на състава им мачкаха всички по пътя им. Оттогава нещата стоят по различен начин. Серхио Рамос – 35-годишен ветеран, е водещият голмайстор на отбора, въпреки че е централен защитник. Той обаче няма да вземе участие на Евро 2020. Нападателят Алваро Мората е единственият друг член на отбора, който има над 10 гола. Те все още имат качество в отбора, но надали ще успеят да се преборят с останалите конкуренти.

 

*публикация

Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на [email protected]. Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини – такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на [email protected] по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в „Петел“ на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на [email protected] и вижте още в – https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук – Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg