Изненада за Рожден Ден – 10 Идеи

3
428
Добави коментар
vfiodorov
vfiodorov

Когато става въпрос за празнуване на рождения ден на партньора ви, изглежда, че очакванията са доста. Необходимостта от планиране на хубава вечеря или забавно парти може да бъде много висока и стресираща, особено ако наистина се познавате. Но изненада! Рождените Дни трябва да бъдат забавни, празнични събития, а не причина за безпокойство. Измислянето на творчески подаръци-изненади за рождения ден на партньора ви, които можете да подготвите за неговия важен ден, е много по-лесно, отколкото си мислите. Независимо дали искате да излезете навън или да направите нещо по-изискано, има много начини да направите изненада за рожден ден на партньора си.

От само себе си се разбира, че не е нужно да харчите големи пари за изненада за рожден ден – не се притеснявайте! Има много начини да покажете на партньора си, че го обичате, без да нулирате банковата си сметка. Освен това огромната изненада за рождения ден не е най-важното в една връзка. „Въпреки, че не се нуждаем от големи жестове всеки ден, проява на нашата любов и уважение, а също така и ежедневна грижа за нашите партньори имат голямо значение за засилване на връзката между нас“, – казва д-р Джошуа Клапоу, доктор, клиничен психолог и водещ на „The Kurre and Klapow Show„.

Ако връзката ви е силна и партньорът ви знае, че го обичате, можем с увереност да кажем, че вероятно няма да се нуждае от почивка през уикенда или нова кола, за да отпразнува рождения си ден. Но ако все пак искате да направите нещо специално, без да разбивате банка, ето някои забавни опции.

Изненада за рожден ден №1 Организирайте партньора си тематична парти изненада Shutterstock

Това може да изглежда очевидно, но парти-изненада е чудесен жест, за да покажете на партньора колко е обичан от вас и всичките му приятели. Когато включите и творческа тема, като любимото шоу или храна, парти-изненада може да бъде чудесен начин да покажете колко много се познавате. Това не трябва да бъде сериозно изпитание, но определено може да стане, ако това е ваш стил. Докато има хора, които обичат партньора ви, те ще се забавляват.

Изненада за рожден ден №2: Кажете „ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН“ в блог или реклама

Най-добрата изненада за рожден ден идват, когато получателят най-малко подозира. Така че работете с тях в ежедневието си! Един чудесен начин да направите това е да използвате новинарски сайтове в интернет или блогове, които той / тя посещава всеки ден. Платете малка цена за широка усмивка, предизвикана от тотално объркване, когато вашият специален човек се натъкне на персонализирано желание на банер или рекламно място в страничната лента!

Изненада за рожден ден №3. Вземете уроци по танци заедно

Ако Вие и вашият партньор не се страхувате от творчество и театралност заедно, опитайте се да организирате танцов урок за рождения ден. Можете да научите нови движения, да станете интимни по нов и забавен начин и може би да излезете от зоната си на комфорт.

4. Опитайте нещо ново в спалнята

Може би вие и вашият партньор искате да украсите спалнята и да я превърнете в изненада за рожден ден. Можете да бъдете и изобретателни! Купете ново секси бельо, нова секс играчка или опитайте нова поза! Възможностите са безкрайни и това е чудесен начин да станете творчески, без да харчите много пари, ако не искате.

5. Пригответе нова рецепта, която смятате, че вашият партньор ще хареса

Ако обичате да готвите и знаете, че вашият партньор ще се радва на тиха вечер в чест на рождения си ден, тогава измислете нова изненада за рожден ден. Опитайте нещо различно или опитайте да пресъздадете обичайното ястие от любимия му ресторант. Ако искате да направите това съвместно усилие, помолете ги да работят върху десерт или вечерен коктейл. Подредете хубава маса или се настанете удобно на дивана. Няма значение какво правите, важното е да се радвате един на друг.

6. Подарете хитър подарък или работете заедно по проекта

Дори и да не сте изобретателни, няма да отнеме твърде много усилия, за да направите нещо толкова просто като фото рамка или печат върху тениска. Използвайте творчеството си добре! Навсякъде има толкова много идеи за ръчна изработка, че със сигурност ще намерите нещо, което можете да направите сами, или дори нещо, което можете да направите заедно.

7. Напишете любовна история или стихотворение

Ако Вие и вашият партньор не искате да харчите твърде много пари на рождените си дни, бъдете креативни и му напишете любовна история, песен или стихотворение – чудесна изненада за рожден ден. Ако нямате думи, още по-добре! Нека да е смешно! Той ще бъде щастлив, че това е дошло от вас.

8. Планирайте пътуване заедно

Дори ако Вие и вашият партньор в момента не сте готови да дълго пътуване, все още можете да бъдете изобретателни и да планирате пътуване като изненада за рожден ден. Може би можете просто да резервирате хотел сега, или да наемете кола, или поне една екскурзия. И ако наистина не можете да си позволите да резервирате нещо точно сега, Вземете Google Sheet и направете списък с хотели, полети, дейности, ресторанти-всичко, което искате да направите, докато пътувате! Предварителното планиране ви позволява да бъдете креативни и да се забавлявате, без да ставате от дивана.

Изненада за рожден ден №9. Направете комплект за грижа за себе си (собственоръчно)

Не може да се отрече фактът, че грижата за себе си е важна, така че ако партньорът ви харесва, когато се поглезите, бъдете креативни и направете кошница с предмети за грижа за себе си на рождения му ден. Купете маски за лице, лосиони, бутилка добро вино или уиски … всичко, което обича, и го сгънете в сладък пакет за грижа. Тази изненада за рожден ден ще бъде оценена сериозно и ще се забавлявате да го съберете заедно.

Изненада за рожден ден №10. Филмов монтаж от спомени

Помолете семейство и приятели от цял свят, за да ви изпратят цифров видеоклип с пожелание за голям ден или любим спомен. Съберете всички тях, като проявите креативност, колкото искате, за да създадете един страхотен, голям персонализиран файл / DVD, който се разкъсва от неочакван поздрав за рожден ден за нищо неподозиращия лауреат.

Facebook Twitter Pinterest

Още от категорията