Сватбена фотокнига

1
152
Добави коментар
maznio007
maznio007

Фотокнигата е специфичен вид фотографско издание, в което образите надделяват над текста. Комбинираният труд между фотограф, редактор и графичен дизайнер изграждат визуален разказ. Този разказ според историците на изкуството вече е автономна форма на изкуство съотносима към киното, драматургията, визуалните изкуства.

Представяме ви един такъв образец на изкуство създаден от Deliysky Studio, съчетаващ фотографски умения и съвременни печатни технологии и материали. За изработката на тази сватбена фотокнига са използвани специално подбрани за целта книговезки платна за кориците и хартии придаващи луксозен вид на изданието.

Освен майсторска фотография, от изключително важно значение и е високото качество на печата (печат с фотографско качество). При изработката на фотокнигата са използвани хартии и мастила гарантиращи трайност на цвета дори след десетилетия.

Днес, този тип печатни продукти са предназначени за личен празник надделяват и е достатъчно само да сменим прилагателното пред думата фотокнига, за да видим колко много разновидности съществуват. Всички вече правят разликата между фотоалбум и фотокнига и поръчват фотокниги като възможност да запазят спомена от събитие: сватбена фотокнига; абитуриентска, за рожден ден на дете; юбилейна фотокнига, семейна фотокнига за подарък на важна дата за семейството. По-малко са арт фотокнигите, но те са на по-високо ниво и се поръчват от модели, от корпорации, от големи фирми с цел някакъв вид маркетинг или спомен за самата фирма.

Фотокниги за различни поводи могат да бъдат цялостно изработени за вас, от снимката до завършения краен продукт от екипът на Deliysky Studio.

Полезно: