Фототапети

1
183
Добави коментар
maznio007
maznio007

Фототапетите са традиционното решение за преобразяване на интериорното пространство без много усилия. Без значение дали ще използвате тапет в дома си, в магазин, в ресторант, в хотел, в други търговски площи, в каравана, на вилата, в офиса – навсякъде тапетите носят този образ, който визуално извисява пространството.

Изобразеното върху тапета е тази част, която допълва цялостния стил на помещенията и обектите. То може да е символно за собствениците, може да е там заради търсения стил, може да е просто от естетически принцип, но то е силата, която приковава окото и създава атмосферата наоколо.

С многобройните алтернативи фототапети, които ще изберете изцяло онлайн, може да се колебаете какъв точно да изберете; кой ще бъде подходящ за хола, за кухнята, за спалнята; за гаража, за антрето или за балкона.

Тапетът в хола задава тон за целия дом. Тапетът в спалнята обаче отразява личността. Универсални са фототапетите, при които се търси по-скоро абстрактност, с неутрални тонове, красиви успокояващи линии, цветове вдъхновени от природата, от минерали и кристали, които създават една непринудена и красива визия. Металните акценти и геометричните форми също работят чудесно за всеки декор – особено ако търсите съчетания на цветове и форми, и контрастни линии създаващи търсеното настроение.

Флоралните декорации върху фототапетите са винаги освежаващи и приветливи, а образът на цветята е винаги символен. Затова внимавайте за цвета, внушението, съчетанието. Те са бохемски като нагласа, носят елегантност и изтънченост. Като контраст фототапетите с животни създават силни внушения за характера на човека в помещението, или за характера на целия дом.

Градските пейзажи в индустриален стил са остри и модернистични, и никога не остават незабелязани; те сякаш разказват за съвременния начин на живот, докато фототапетите с изкуство – живопис, скулптура – пресъздават една триизмерност, която сякаш се смесва с живота в самото архитектурно пространство. Фототапетите с филми отразяват една мечтана част от характера на човека, в която той е едновременно зрител, но и герой.

Ярките цветове, забавните образи от анимационни филми, карикатурния стил, всички те са специално проектирани за детската стая, според интересите на децата и всичко, което харесват в различните възрасти.

Всички снимки използвани в този материал са от сайта Home Decor Lux , който представлява една красива галерия с фототапети в най-различни стилове и образи. Богатият избор от фототапети със сигурност ще надгради декора в дома ви и ще добави красота, стил, елегантност, цвят в пространството по ефективен и опростен начин.

Изберете фототапетите онлайн от специално подбраните колекции на tapetionline.bg. Имайте предвид целевата цена, която преследвате, насочете се към темата, която представлява интерес, осмислете помещението и как новият фототапет ще изглежда в него. Мислете как ще създадете привлекателен фон в интериора, който ще задава атмосферата за всички разговори, събития, спомени, които ще се случват насетне – както казахме без значение дали ще е в дома, в офиса, в магазина, в караваната. Изберете вие!

Полезно: