Кухненски еко продукти от коноп

1
172
Добави коментар
maznio007
maznio007

Тези кухненски продукти от коноп и бамбук са идеален летен подарък за клиенти. Подходящи са за брандиране с фирмено лого и слоган. Подходящи са за летния сезон, защото могат да се използват вкъщи, на къмпинг или на вилата. Устойчиви и с отлично качество, те могат да бъдат използвани дълго време.

Тази регулируема кухненска престилка с 2 предни джоба е изработена от 100% конопен плат и има два практични предни джоба. Независимо дали сте професионален готвач или домашен готвач аматьор, наличието на подходящо оборудване във вашата кухня е от съществено значение.

Носете собствените си бамбукови прибори за многократна употреба, където и да отидете. Намалете пластмасовите отпадъци и помогнете за защитата на нашата планета.

Тези прибори също могат да се разлагат, така че няма да замърсят околната среда. Комплектът включва: лъжица, вилица, нож, слама и четка. Красиво опаковани в платнена чанта за пътуване. Размер: 22 x 2,5 x 6 см.

Тази чанта за пазаруване е направена от 100% конопен плат. Конопът е много устойчив и траен материал, защото се отглежда без използването на пестициди. Дългите дръжки улесняват носенето в ръцете или през рамо. Широката основа отдолу прави тази чанта идеална за ежедневно пренасяне на хранителни стоки или други предмети.

5-панелна бейзболна шапка, изработена от 100% конопен плат (370 gr / m²) с месингови щипки на регулируемото затваряне на каишката. Стилна шапка, която предпазва лицето ви от слънцето. В допълнение към 100% памучна, поли-памучна или полиестерна бейзболна шапка, вече можете да имате възможност и за версия, изработена от 100% чисто конопено влакно.

Това естествено и екологично чисто влакно е устойчиво на ултравиолетови лъчи и спомага за намаляване на изпотяването поради естествената дишане на влакната. Регулируемата каишка отзад е направена от същия конопен материал и включва сребърна цветна месингова катарама за перфектното прилепване. 5 зашити капси в съвпадащ цвят. Размер 7 1/4.

Продуктите се брандират чрез ситопечат или дигитален печат в зависимост от тиража и материала, от който са направени. Цялостна поръчка можете да направите от Бай Сърпрайз. Вижте всички еко продукти от коноп и бамбук, които се предлагат.