Palms bet и 7sport единодушни: Бразилия ще спечели Копа Америка

1
232
Добави коментар
eftimma
eftimma

Преди три дни стартира Копа Америка, а от Palms bet 7sport.net предлагат коефициенти за всички мачове от турнира, както и интересни дългосрочни възможности за залог. Разбира се, няма как да не се фокусираме върху най-важния въпрос – Кой ще спечели турнира? Експертите на 7sport се обединяват около тезата, че Бразилия ще се пребори с конкурентите и ще защити титлата си от 2019 година.

Българският сайт за спортни залози дава предимство на голямата южноамериканска тройка – Бразилия, Аржентина и Уругвай. Коефициентът за победа на „селесао“ е 2. След издънката на старта, ставката за Лео Меси и компания се покачи до 3.90. Урусите изостават далеч назад, Палмс бет оценява шансовете на Суарез да донесе пореден трофей на своя тим със ставка от 8. От задна позиция пък дебнат отборите на Колумбия (9 коефициент) и Чили (12).

Копа Америка 2021 трябваше да се проведе през миналата година, но глобалната пандемия от ковид доведе до 12-месечно закъснение, също както и при Европейското първенство.

И все пак, организирането на първенството не мина без последствия. Тимовете на Катар и Австралия трябваше да се оттеглят, тъй като имат ангажименти в квалификациите за следващото Световно първенство. За пръв път в модерната си история, Копа Америка ще се проведе в две държави, а финалът е насрочен за 10-ти юли и ще се изиграе в Богота.

Феновете имаха своите притеснения, че заради натоварения календар, отборите няма да доведат най-добрите си футболисти. В крайна сметка обаче, всички фаворити са на линия и ни предстои да се насладим на магията, която само южноамериканските отбори могат да предложат.

Бразилия – Възпитаниците на Тите стартираха защитата на титлата по най-добрия начин – с класическа победа 3:0 над Венецуела, което пък удължи серията им от поредни победи на 8. Головата разлика от тези срещи е 22 на 2 в полза на „селесао“, като единствено Перу успя да пробие защитната стена на „жълто-зелените“. Неймар и компания са унищожителни в атака, а 7sport смята, че бразилците ще вземат своята 10-та Купа от този турнир.

Аржентина – „гаучосите“ разполагат с два много силни аргумента – домакинското предимство и Лионел Меси. Нападателят на Барселона ще направи всичко възможно да спечели Световното първенство през следващата година, а Копа Америка е добър тест за проверка на силите. Момчетата на Лионел Скалони взеха само една победа в последните си 5 мача. Въпреки, че тимът е в серия от 14 мача без загуба, победите идват трудно, а защитата не спира да допуска леки голове.

Колумбия – това е втората страна домакин на първенството. Колумбийците обаче постигнаха ужасяващи резултати в квалификационната си кампания, които дори доведоха до треньорска смяна. Рейналдо Руенда отново пое кормилото на „лос кафетерос“, но тимът му трудно може да се сравнява с големите фаворити.

Уругвай – рекордьор по купи от това състезание. „Лос чаруас“ разполагат с убийствен атакуващ тандем в лицето на Луис Суарес и Едисон Кавани. Именно върху тях падат надеждите на цялата нация. Момчетата на Оскар Табарес не са звездите, с които може да се похвали Бразилия, но пък са се доказали като бойци за големите мачове. Ако ще има изненадващ победител, 7спорт ви съветва да заложите на Уругвай.

Чили – отборът също не стартира уверено квалификациите за Световното. Чили все още се радва на едно от най-силните поколения в своята история, но то изглежда изчерпано и съставът се нуждае от „свежа кръв“.

Въпреки, че всички погледи са насочени към ЕВРО 2020, спортния сайт 7спорт ще ви държи в течение на най-важните новини и резултати от Копа Америка 2021.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!