Винил за каравана и фолио с ламинат – 9 бр. реклами при поръчка

1
325
Добави коментар

За наши клиенти от Царево направихме макс реклама – проект с винил за каравана – общо 4 промазани винила плакати и 5 броя самозалепващо ПВЦ фолио с печат и ламинат мат – „Майсторски Изкушения“ – палачинки, тостове, сандвичи, кафе, бира, безалкохолни, пици, хот-дог и още. Цялостна реклама от 0-та. По проект винилите се монтират върху метална рамка и затова ги изпратихме без поставени капси. Само при долното парче от рекламата заложихме джоб за пъхане на метален профил ф20 или винкел. Целта е паното да не хвърчи от вятъра и да се опъне надолу по караваната – търговски обект от тип за бърза храна на място. Фолиата са защитени двойно с защитното ламинирано покритие което нанесохме след печата, по желание на клиентите. Готовата продукция изпратихме по куриер до Царево.

Размери на винил за каравана и дименшъни на фолиото

По правило размерите на винил за каравана никога не са еднакви, въпреки че превозните средства си приличат. Това е така защото има различни добавки, метални рамки, и позиции за слагане на реклами. При тази поръчка горния основен вирил е с размер на ширина 5,63 м. и височина – 1 м. Долния е малко по-голям, като височината там е 1,15 м. х 5,50 м. Двата странични винила реализирахме по задание от възложителя с дименшъни от 100 х 200 см. Вертикалните фолиа с мат ламинат са 0,17х1,31 м., а хоризонталните ленти са 223 х 21 см. Характерно за ламинираните фолиа е, че са по твърди от стандартното печатано фолио самозалепващо. На винила за каравана, и по принцип на всички винили не се слага ламинат.

Дизайн на проекта и какво направихме за Майсторси Изкушения

Клиентите търгуват с бързо оборотни стоки и по-точно сандвичи и палачинки в Царево за българските и чуждестраните туристи – руснаци, германци, англичани и други. За техния обект искаха да поръчат реновиране на облика и заменяне на старата семпла визия, изгоряла вече от слънцето, с нова по-атрактивна и професионална графика, която да хваща окото на минувачите. Макс реклама във всеки детайл. Точно затова избраха да поръчат от рекламна агенция Премиум Реклама – изработка на винили, залепяне на фолио, монтаж на реклами и демонтаж на стари кутии и табели в София и региона. Изработихме лого от нулата с надпис „Майсторски Изкушения“. Логото е векторно и може да се ползва многократни в различни желани размери винил, меш, самозалепващо фолио или рязане по контур. Добавихме предоставени от клиентите графики, нанесохме желаните надписи, стилизирахме в пропорция отделните елементи и изпратихме предпечатната подготовка на нашите клиенти за преглед. След потвърждение от тяхна страна отпечатахме винила за каравана и 5те бр. фолиа с ламинат и пуснахме по куриерска фирма с кучета готовата пратка. Клиентите сами си монтираха рекламите на място.

Реклами за каравани и бутки – плакати от винил и самозалепващо фолио

Рекламна агенция Премиум реклама изработва по поръчка различни размери винили. По желание на клиента могат да бъдат добавени метални халки за опъване – халки, джобове за пъхане на тръби и метални профили или само подгъв и шев. Предлагаме и самозалепващо ПВЦ фолио с възможност да полагане на допълнителен защитен УВ слой ламинат – мат или гланц, в зависимост от предпочитанията и търсения ефект. Професионални реклами за цялостна реклама на вашия магазин, каравана, бутка или кафе. Макс реклама от професионална фирма за брандиране с винили и фолио. За цени и повече информация изпратете запитване по мейла, вайбър или ни се обадете по телефона. Вижте и профила на фирмата в Google. Сменете старите си реклами с нови, реновирайте и привлечете повече клиенти и пари. Заявете сега.