Хороскоп за Вашия сайт / блог (2021)

1
178
Добави коментар
Sillveto
Sillveto

Ежедневен Хороскоп, който можете да вградите лесно във Вашия сайт / блог. Хороскопът се обновява автоматично, т.е. ангажиментите Ви отпадат в мига в който поставите кода на желаната от Вас страница.

Условие за ползване на хороскопа е той да се вгради по начина, по който е представен по-долу, без да се правят промени по кода с цел премахване на линковете от него!!  

Уважаеми уебмастери-тарикати – Уважавайте ТРУДА НИ!
Всички намеси с цел модифицирането на хороскопа на практика са КРАЖБА !

 

Хороскоп Овен

Спомените са нещо прекрасно, когато предизвикват топли чувства и привързаност към близки хора и когато Ви напомнят, че именно миналото е направило от Вас този човек, който сте сега. Но ако тези спомени прекалено силно Ви вълнуват или тревожат, това може да се отрази негативно на настоящето. Разходете се по пътечките на своята памет и преценете, кои спомени в нея е по-добре да изтриете. Не позволявайте на носталгията да Ви накара да повярвате, че това никога не е било истина.

Хороскоп Телец

Опитвате се да успеете с всичко, и затова не успявате нито на една дейност да отделите достатъчно внимание и време. Това се отнася и за личния Ви живот.Ако имате любим човек, бъдете уверени, че това силно го обижда. А ако нямате – в близко време няма и да се появи: за него просто няма да Ви достигнат време, сили и енергия.

Хороскоп Близнаци

Ако заобикалящият Ви свят днес прекалено много Ви дразни, намерете тихо уединено място, където ще можете поне за малко да бъдете на спокойствие. Никой няма да пострада, ако за кратко излезете от играта. Освен това, нужно е да посветите някакво време на размисли. Ако за известно време останете на саме със своите мисли, колкото и неуместна да Ви изглеждат , това ще Ви зареди с небивала енергия. Не е нужно окончателно да се превръщате в отшелник – достатъчно ще бъде само за известно време да изключите телефона и да се заемете с книгата, която така дълго не сте успявали да дочетете.

Хороскоп Рак

Днес е голяма вероятността , че във Вашия тандем ще се забележи някакво разстройство. На Вас и на Вашия любим човек ще Ви се иска да ръмжите, да се карате и да се хапете един – друг. Не трябва да държите отрицателна енергия у себе си . Ако намерите къде на друго място да я излеете – отлично. Ако ли не … Какво пък, да се поскарате понякога също няма да пречи!

Хороскоп Лъв

Денят е много отмерен и спокоен. Целеустремените натури получават това, към което се стремят, а Вие, като истински представител на своя зодиакален знак, сте наистина такъв(такава). Ще се появи възможност да уредите отношенията с новите си партньори, а между тях може да се окажат хора, на сътрудничество с които по-рано даже и не сте разчитали. Хармонично ще се подреждат отношенията с близките и в семейството Ви ще цари взаимно разбиране. Дръжте се във висша степен достойно, и с това ще заслужите уважението на обкръжаващите.

Хороскоп Дева

Днешният ден ще бъде отделен за отношения с Вашия любим човек. През деня ще възникне ситуация, която ще изискава от Вас компромис и способност да преразгледате своите приоритети в името и за благото на вашата двойка. Ако направите това, което трябва да се направи, ще почувствате, че отношенията ви се променят към по- добро и стават по-здрави. В работата се придържайте към по- рано направения план и позволете на колегите, които са по- старши по длъжност, да Ви контролират.

Хороскоп Везни

На Вашия любим човек днес много ще му се иска, да поразговаряте за вечното и непреходното, а за Вас ще е особено трудно да уловите хода нас неговите размишления, а следователно, и да му отговорите нещо вразумтелно. Затова . ако в един момент просто си дадете сметка, че не го разбирате, не му го казвайте, а само кимайте разбиращо.

Хороскоп Скорпион

На Вашия любим човек днес ще се прииска, да Ви даде някакъв ценен съвет, а Вие непрекъснато ще бъдете с усещането, че не се нуждаете от такъв. В крайна сметка преди да направите каквото и да било, по-добре е като начало да изслушате това, което иска да Ви каже.Може пък действително да се окаже, че ще Ви свърши работа.

Хороскоп Стрелец

През този ден може да Ви се стори, че любовта Ви се е превърнала в доста тежък труд. Възможно е това да е самата истина! Тогава си помислете, дивидентите, които получавате за този труд, заслужават ли си? А да хлопнете вратат, винаги ще успеете…

Хороскоп Козирог

Нищо не Ви напомня за стойността на парите така добре, както качествената, честна и напрегната работа. Днес ще се наложи да употребите не малко усилия, а резултата може и да не Ви зарадва много. За сметка на това самият процес на работа ще бъде доста интересен, а и благодарение на всичко ще можете да се запознаете с нови хора, които ще открият пред Вас нови възможности. Ако насочите усилията си в нужната посока, , те ще бъдат възнаградени не с пари, а с доста интересни други неща.

Хороскоп Водолей

Както никога до сега днес ще Ви се отделя прекалено много внимание. Всички усмивки на представителите на противоположния пол ще бъдат адресирани за Вас и само за Вас. Дали това нема да срути покрива на Вашето семейно гнездо, сега не се знае. А може би – не?…

Хороскоп Риби

Денят е свързан със сериозни семейни проблеми, разрешаването на които ще отнеме доста време. Грижите и суетата дразнат, но пък резултатите се оказват напълно достойни. Помнете, че точно във Вашата глава днес ще се появят най-хубавите идеи, и че именно Вие сте в състояние да дадете на човека, изпаднал в трудна ситуация, действително полезен съвет. Вероятността за нови запознанства е голяма, но едва ли през този започващите отношения ще прераснат в нещо сериозно. Вие ще се стремите само към приятно общуване, без да искате да се потопите в изобилието от чувства. Флиртувайте, но не давайте каквито и да било обещания.

<script type=“text/javascript“ src=“http://lamqta.com/vlmn_hrsc/hrsc2_utf.php?jscr=1″></script>