Инсектицидна лампа – унищожава комари, мухи и др. насекоми PLUS ZAP 16

1
235
Добави коментар
vihrogon
vihrogon

Лампа PLUS ZAP 16 е подходяща а за унищожаване на: комари,  мухи, молци, оси, пеперуди и други летящи насекоми (инсекти).

Описание: Инсектицидната лампа PLUS ZAP 16 е изработена от качествен алуминий. Отличава се с добро качество, тъй като е изработена от английската фирма Pelsis, която произвежда изключително ефективните инсектицидни лампи INSECTO-O-CUTOR. Лампата е подходяща за помещения с квадратура до 50 кв.м. Може да се ползва в домашни условия или за професионална употреба. Унищожава комари, мухи и много други насекоми (инсекти), чрез високо волтова решетка с ток. Умрелите насекоми се събират в контейнер намиращ се в долния край на лампата. Почистването му става изключително лесно – чрез чекмедже, което се вади без особени усилия. Ето защо този модел лампа срещу насекоми е сравнително евтин имайки предвид високото качество на изработка.

Характеристики на инсектицидна лампа PLUS ZAP 16: Ефективно унищожава насекомите при площи с квадратура от 40 до 50 кв.м. За площи до 80-90 кв.м. предлагаме друга по-мощна високоволтова лампа PLUS ZAP 30. За помещения до 120 кв.м. предлагаме и качествената лампа Light Spider.  Модела PLUS ZAP 16 е лампа за унищожаване на насекоми с масивна алуминиева конструкция – устойчива на корозия, надраскване и мазнини. Размери на лампата: дължина 36.5 см,  височина 26.2 см. и широчина 13 см. Инсектицидни пури: 2 x 8W модел BL350/368 T5. Отделен захранващ кабел за лесно изключване. Странични пластмасови капаци с прорези за повишаване на обхвата и ефективността.  Три варианта за закрепяне: висяща от таван, окачена на стена и свободно сложена на маса или поставка. Тегло: 2,5 кг.

Важно: При почистване или запълване на контейнера с унищожени насекоми лампата автоматично се самоизключва и едва след като контейнера се почисти постави на мястото си, тя може да бъде включена отново.

За да увеличите ефекта: Препоръчваме ви, тъй като пурите на този модел лампи имат полезен живот около 6000 – 7000 часа е добре веднъж годишно (най-подходящо е на пролет – април, май месец) да ги подменяте с нови. Макар и да продължават да светят, това не означава, че са ефективни срещу комарите, мухите или другите насекоми в помещението. В комплекта при закупуването си лампата е с чисто нови пури. Допълнителните пурите които ще подменяте са консуматив и се закупуват отделно.

Как да увеличим ефективността от лампата: Винаги поставяйте инсектицидните лампи PLUS ZAP 16 в по-тъмната част на помещенията, по възможност срещу входната врата на помещението на височина на нивото на врата т.е. между 2 и 2.20 метра, така унищожаващото действие срещу насекомите ще е по-силно. Поставянето на лампата до конкурентен на светлина източник може да сведе действието й до минимум, тъй като инсектите биват привличани от светлината която излъчва инсектицидната лампа. В помещения с висока популация от комари, мухи или други инсекти, а също на открити терени за по-добър ефект, освен чрез лампа може да се опръска или намаже с някои подходящ инсектицид срещу насекоми.

Комплекта включва: инсектицидна лампа срещу комари, мухи и др. + две крушки (пури) всяка по 8W

Гаранция: 24 м.

Наименование: Лампа за убиване на летящи насекоми – PLUS ZAP 16

Производител: Великобритания