МОНТАЖ НА ЗАРЯДНА СТАНЦИЯ ЗА ЕЛЕКТРОМОБИЛ

8
522
Добави коментар

ТРЯБВА ЛИ ДА ПРЕПРАВЯ ЕЛЕКТРИЧЕСКАТА СИ ИНСТАЛАЦИЯ?

Трябва ли да се промени електрическата инсталация на къщата си?

Монтирането на зарядна станция за електромобил обикновено води до редица въпроси. Този, който излиза най-често, се отнася до това дали е необходимо да се промени електрическата инсталация на вашия дом или не.

Всичко, което трябва да направите, е да адаптирате зарядната станция на електромобила към вашата електическа инсталация.

Това е най-добрият вариант, за да се избегне необходимостта да се предприемат дейности, които не са от съществено значение. В зависимост от конфигурацията на вашата ел. инсталация можете да изберете еднофазна или трифазна зарядна станция. В този случай мощността на натоварване на вашата станция ще бъде точно това, което домът ви може да осигури. От само себе си се разбира, че времето за зареждане ще бъде силно свързано с този параметър. Ако обаче смятате, че скоростта на презареждане е твърде бниска за вашия вкус, вашият доставчик ще може да увеличи интензивността ви по ваше желание.

Уверете се, че сте избрали правилната зарядна станция, така че да е адаптирана към вашата електрическа инсталация.

Преди да монтирате, която и да е марка зарядна станция за електромобил, е важно да отделите време и да изберете модел, който напълно да отговаря на вашите нужди. Това е от съществено значение, за да се насладите на добро шофиране, като оптимизирате както капацитета на батерията, така и самата електрическа кола.

ТРЯБВА ЛИ МИ ЗАРЯДНА СТАНЦИЯ ЗА ЕЛЕКТРОМОБИЛ?…