Еко спрей за борба с пълзящи и летящи насекоми – няма химикали и отрови в него

1
224
Добави коментар
vihrogon
vihrogon

Еко спрей за борба с пълзящи и летящи насекоми – без химикали и отрови 500 мл

Код на продукт: 1331760-10

ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Предимства на еко спрея срещу насекоми: Този екологичен спрей за прогонване на летящи и пълзящи насекоми е изцяло на растителна основа, като не съдържа инсектициди или други отровни или вредни за здравето съставки. Освен тези предимства този изключително безвреден продукт е готов за директна употреба без да е необходимо допълнително разреждане. Освен това спрея срещу насекоми е подходящ както за вътрешна употреба, така и за външна. Продукта не замърсява околната среда и има приятен аромат.

Как се употребява еко спрея?

Нанася се периодично върху повърхностите от които искате да отблъснете нежеланите насекоми като мухи, комари и жътварки. Подходящ е дори за използване върху цветя и растения без опасност от фототоксичност за тях.

Важно: преди употреба разклатете добре опаковката и равномерно напръскайте зоната която искате да защитите от инсектите.

Повтаряйте пръскането със спрея на всеки 4-5 дни или поне веднъж седмично, защото екологичните продукти нямат трайността на химичните, но пък са безвредни за здравето на вас, животните и не тровят природата.

Състав: натурална смес от етерични растителни масла и балсамови есенции, приятни за човека, но неприятни за насекомите.

Още ефективни продукти