Торта Малини с Мента

1
161
Добави коментар
pepimili
pepimili

За какво се сещате, когато чуете думата свежест? Плодове и зеленина?

 

Нищо друго не би могло да се сравни с комбинацията от малини и мента. А когато те са представени под формата на торта, тогава съвършенството на вкуса си има ново име. Истинско изкуство е да се постигне баланс между сладост, плодов вкус и аромат от зелената градина.

 

Ментата в суровата торта с мента и малини е незаменима като вкус, но и със своето благотворно въздействие. Това зелено чудо ще набави на организма една голяма доза витамин С, А и манган. Освен противораково действие, ментата е призната и със своите качества на растение, което спомага в битката с излишните килограми. Блатът на суровата торта с малини и мента се приготвя от бадеми, кокосови стърготини,кайсиеви ядки, какао и фурми. Тази наситена основа, дава възможност да се усети съчетанието от чиста шоколадова страст с лекотата на дуета мента-малини.

 

Кремът на основата на кашу с кокосово масло и мед е плътен, но в същото време и достатъчно неутрален за да разгърне богатото ухание на свежи малини и мента в себе си. Два отделни кремови пласта, които се свързват вкусово по между си и хармонират прекрасно с блата. Ментовият крем се отличава с по-голяма интензивност на вкуса, докато този с малините е допълнително обогатен с кокосово масло за повече нежност.

 

Оформена като едно цветно бижу, тортата с малини и мента е подходяща за рожден ден, подарък или като награда за един вкусен и здравословен начин на хранене. Превърнете нея и другите ни сурови торти в част от вашето меню и ще усетите разликата веднага. Приготвен с любов и поднесен по правилен начин, един подобен десерт ще подслади живота ви. С истински вкус и натурални съставки, суровата торта е като живо доказателство. Тя вече не е грях и изкушението може да бъде прието от нас за да му се насладим без да си нанасяме вреда.

 

Съдържа: бадеми, кайсиеви ядки, слънчоглед, фурми, какао, кашу, мед, малини, мента и кокосово масло.

 

Не съдържа глутен, захар, яйца, млечни и животински продукти, изкуствени оцветители и консерванти.

 

Средна торта е 8-10 парчета, диаметър 18см и тегло 1.000кг. Голама торта е 12-14 парчета, диаметър 22см и тегло 1.500кг. Малка тора е 6 парчета, диаметър 16см и тегло 750гр.