Международен транспорт с камиони от ИНПЕ Транспорт ООД

1
211
Добави коментар
internetreklama45
internetreklama45

Международен транспорт с камиони от ИНПЕ Транспорт ООД

Компания ИНПЕ транспорт ООД е създадена през 2014 година в град Варна. През 2016 година започва своята оперативна дейност с 2 влекача втора употреба Scania R 420 – 2012г. и 2 нови полуремаркета Schmitz. Основната дейност на фирмата е предлагане на услуги, свързани с логистика, спедиция и международен транспорт с камиони.

Още от началото на своята дейност, фирмата успява да се наложи на българския и международния пазар като надежден партньор на бизнеса.

Залагайки на иновации, адаптивност и креативност, само за 5 години успява да разшири своя автопарк. Днес компанията разполага с 30 композиции на средна възраст  2 години от марките Mercedes Actros, DAF XF, Schmitz, Berger и Krone.

Днес ИНПЕ Транспорт е предпочитан партньор от много български и международни фирми. Доказателство за добрата ни работа е, че всеки месец реализираме над 100 курса на стандартна стока. Релациите, по които работим са Гърция и България към Западна ЕВропа и обратно.

Разполагаме с млад и много амбициозен екип от професионалисти, които ежедневно доставят перфектно обслужване на клиентите. Обръщат им индивидуално внимание и предлагат най-добрите маршрути и ценови оферти без значение от големината и вида на товара. Добре обучен екип от шофьори с дългогодишен опит превозват стоките ви.

Стремим се да доставяме сигурно и бързо като сме изцяло ангажирани и прозрачни към нашите клиенти. Грижата за безпроблемния транспорт на Вашата стока е наша работа!