Агент за внос на стоки от Китай на едро | Trendystock.agency

1
252
Добави коментар
cveta80
cveta80

Като професионален Агент за покупки от Китай, ние ще ви помогнем да намерите и закупите своите продукти, след което ще ги складираме временно в наш склад и ще проверим обстойно тяхното качество и спец..

Прочети

След като закупим и получим вашата стока в нашият китайски склад, ние ще извършим качествена проверка на всеки вид стока, и ще сравним това, което сме получили с предварително зададените изисквания. П..

Прочети

Като част от нашите услуги, ние предлагаме на нашите клиенти пълно митническо освобождаване, както на територията на Китай, така и в България и всяка държава членка на Европейският съюз. По този начин..

Прочети

Ние разполагаме със складова площ от 2500м2, подсигурена с видео наблюдение и удобна логистична локация. Без значение дали искате да закупите цял контейнер със стока или желаете да направим групаж, ва..

Прочети

Като един от най-големите консуматори в света, Китай предлага достъп до най-обширният потребителски пазар. Ако желаете да продавате вашите продукти в Китай, ние можем да ви помогнем с тази нелека зада..

Прочети

Освен закупуването на определен вид стока и нейното къстамизиране, ние можем да ви помогнем и да произведете частично или цялостно желан от ваш продукт по ваша спецификация и проект. Ще намерим подход..

Прочети