Теглене на автомобили от пътна помощ

1
147
Добави коментар
tedi0526
tedi0526

Какво трябва да направите в ситуация, ако колата ви внезапно спре по средата на пътя, и е  далеч от дома или сервиза?

Можете да се обадите на всички свои приятели или да стоите час-два отстрани на пътя, но ние ви предлагаме по-разумен вариант. Забравете за проблема можете да поръчате по-удобна, бърза и в същото време евтина услуга за теглене или извозване на автомобила от денонощна пътна помощ София.

В нашата фирма може да поръчате евтин теглещ камион. Регистрацията на заявлението отнема по-малко от 5 минути. Изгодно е да се свържете с нас, когато трябва да се обадите на най-близкия евакуатор. Осигуряваме застраховка за цялата извършена работа и отстраняваме 80% от неизправностите на място. Приемаме заявления денонощно.

В какви случаи ще помогнем?

Шофьорите са готови да ви помогнат при всяка трудна ситуация на пътя. Ако възникне инцидент, бензинът се свърши или батерията е изтощена, гумите са в неизправност, просто се доверете на специалисти и лицензирани фирми за подобни услуги или оставете заявка в сайт предлагащ това.

Какво представлява услугата – репатриране на автомобил?

Това е начин за транспортиране на автомобила, който поради повреда е загубил способността да работи самостоятелно, но е запазил способността да се движи на собствен ход. Друго превозно средство се превръща в източник на външно въздействие при теглене на автомобила, който е свързан към дефектната кола с помощта на специален теглещ кабел.

За съжаление този метод на транспорт не е универсален и е свързан с много трудности и ограничения:

Тегленето на автомобила не е възможно, ако шасито, кормилното управление или спирачките са сериозно повредени;

Тази опция не е подходяща за автомобили с автоматична скоростна кутия, тъй като поради сухото триене на зъбните колела, автоматичната скоростна кутия бързо се поврежда;

Продължителността на тегленето на автомобила, дори и на къси разстояния, е доста продължителено, тъй като максималната скорост на движение не може да надвишава 30 км / ч;

Дори да има транспортен теглещ кабел, не винаги има желаещи да помогнат: факт е, че когато теглете автомобил с помощта на кабел, се изискват специални умения не само от водача на водещия автомобил, но и от този, който управлява повреденият.

Каква е ползата при тегленето на автомобила от пътна помощ

Не е нужно да хабите излишни нерви и време, да търсите начини за да подкарате отново автомобила, след като е спрял внезапно и не може да се управлява. За млад и неопитен шофьор както и за възрастен шофьор тази повреда ще ги шокира. За това най-доброто в този случай са услугите на пътна помощ в София.