Гоблени със схема или щампа с конци DMC или Ariadna | Над 500 модела с Бърза доставка и Топ Цени

1
161
Добави коментар
joe_dou
joe_dou

Изберете си гоблен от гамата класически гоблени за шиене с конци DMC и Ариадна с доставка до 4-5 работни дни след потвърждение на поръчката.

При нас ще откриете голяма колекция гоблени със схема с бод 1:1 или 1:4.

Разполагаме също и с огромен избор от щампирани гоблени.

Как да си изберем гоблен ? Кои гоблени са подходящи за различните стаи ?

За хола са подходящи гоблени, които изобразяват динамични събития. В хола се срещаме със семейството и гостите си, комуникираме, създавме приятелства. Именно такава положителна трябва да е енергията, която носят гоблените в това помещение. 

Спалнята, напротив, е място за почивка, така че е гоблените трябва да се изберат с по-спокойни мотиви, например, гоблени с пейзажи или гоблени с цветя. Изображения на двойки предмети, щастливи двойки – всичко това е подходящо. Не са подходящи  изображенията на отделни хора, както и всички мотиви на морска и водна тематика.

Кухнята и трапезарията са стаите , в които се събират семейството и гостите, и реално хола се явява естествено продължение на това помещение, но в кухнята също така се готви и яде, пие се чай и кафе и обстановката е ведра. Ето защо е много важно да се създаде среда, която създава хубаво настроение и апетит. Тук отлично прилягат гоблените със сочни зеленчуци и плодове, цветя, друга растителност и „огнените“ нюанси.

В офиса или близо до бюрото / на работното място важат други правила. Никога не окачвайте гоблени с водни пейзажи зад гърба си, особено водопад. Водата в нейната положителна проява представлява стабилност и надеждност, а в отрицателна – нестабилност и несигурна ситуация – това далеч търсеното усещане за Вашите партньоти и клиенти. Зад гърба е най-добре да поставите гоблени с планини или масивни предмети. Също така в офиса или на работното място, можете да закачите гоблени с изображения на хора, икони със светци и закрилници.

За коридора са подходящи красиви пейзажи, които ще повдигнат настроението веднага щом вие или гостите ви пресекат прага на къщата.

Всички тези съвети за избор на гоблен са орентировъчни и са почдинени на общите норми. Избора на гоблен е строго индивудуален за всеки човек и е подчинен най-вече на вътрешната му енергия и усещания, така че ако някой модел Ви грабне вниманието – не го мислете много – ПОРЪЧАЙТЕ СИ ГО ОЩЕ СЕГА ! 

В случай, че имате нужда бързо да намерите подарък, разгледайте категорията с картини за стена, както и всички пана за стена и сребърни картини