Хороскоп за седмицата 02.08-08.08.21г.

2
227
Добави коментар

Слънцето транзитира през зодиакалния знак Лъв, а Лъв се свързва с радостта от живота в един по-широк смисъл, забавленията, способността да обърнем повече внимание на това, което душата ни иска и съответно да си угодим. Не случайно август е „отпускарски месец“, нараства желанието ни да се отдадем на приятни преживявания, приключения, почивка, хоби- в пъти.

През тази седмица може да се сблъскваме с някой ограничения в тази посока обаче. Може да ни липсва достатъчно подкрепа от хора или обстоятелства,  за да се отпуснем точно така, както искаме, очакваме.

За да се преодолеят евентуални „спирачки“ или вид неудовлетворение- мнозина през настоящия период ще реагират на съответните предизвикателства по един неспецифичен начин, а понякога спонтанен, все едно когато се премине определен предел на търпение или друго- отпадат всякакви задръжки.

Тази мощна енергия някой ще канализират в прекратявате на отношения, които не им носят удовлетворение, други пък- сами ще си дадат повече свобода и без да се съобразяват с онези, което им пречат да бъдат щастливи, трети- ще инвестират в себе си, в бъдещето си, ще действат смело, но и целесъобразно…

При всички случаи седмицата ще е съпътствана от изненади, които се предизвикват от околните или от нас самите.

В известен смисъл може да се каже, че е дошло време за промяна, когато трябва да се разделим с всичко, което не кореспондира с нашите очаквания, желания, потенциал, това ще се случва по наша воля или пък по принуда, ако характера е по-слаб.

Всякакви преобразувания имат за цел вид прогрес, дори и понякога да преминава през по-стресови ситуации, резултатът в повечето случаи е такъв.

През тази седмица някой ще ревизират ценното за тях и то ще придобие нова стойност, по-реалистична, бих казала- прецизно определена.

Добрата новина е, че в повечето случаи ще успяваме да привличаме това, което най-много обсебва съзнанието ни.

Случващото се ще ни принуди да пренареждаме приоритети и често това ще има оздравителен ефект…

В любовта- чувствата са по-хладни, склонни сме да бъдем по-критични към отсрещната страна, но когато преценим, че тя си заслужава нашето внимание и чувства, тогава това ще се окаже подчертано мощен импулс за сближаване, укрепване на отношенията.

В обществено значим- предстоят преобразувания във властта, но те са съпътствани отново от елемент на изненада, в крайна сметка надделяват практични и целесъобразни съждения.

Въпроси свързани с финансови потоци са неустойчиви, ескалират повишени разходи, някой мерки или решения пак така предизвикват вид дестабилизация…На този фон- някой ще направят пробив в кариерното си развитие, други ще намерят допълнителни или по-добри източници за печалба, трети ще проявят по-голяма пестеливост и т.н.

Хороскоп за седмицата 02.08-08.08.21г. Зодия Овен

Хороскоп за седмицата 02.08-08.08.21г. Зодия Телец

Хороскоп за седмицата 02.08-08.08.21г. Зодия Близнаци

Хороскоп за седмицата 02.08-08.08.21г. Зодия Рак

Хороскоп за седмицата 02.08-08.08.21г. Зодия Лъв

Хороскоп за седмицата 02.08-08.08.21г. Зодия Дева

Хороскоп за седмицата 02.08-08.08.21г. Зодия Везни

Хороскоп за седмицата 02.08-08.08.21г. Зодия Скорпион

Хороскоп за седмицата 02.08-08.08.21г. Зодия Стрелец

Хороскоп за седмицата 02.08-08.08.21г. Зодия Козирог

Хороскоп за седмицата 02.08-08.08.21г. Зодия Водолей

Хороскоп за седмицата 02.08-08.08.21г. Зодия Риби