Застраховката гражданска отговорност – лесно сравняваме цените онлайн

1
197
Добави коментар
clashbade
clashbade

Притежаването и шофирането на любимата кола само по себе си е мечта, към която си струва да се стремим. Но закупуването на автомобил е обвързано с множество задължения, от които не можем да избягаме. Повечето собственици считат, че цената която плащат за удоволствието си заслужава, но в крайна сметка се оказва, че има от какво да спестим.

В редица случаи имаме богат избор и една от сферите, в които това важи с пълна сила е застраховката гражданска отговорност. Нейното сключване и заплащане е абсолютно задължително за всеки собственик на автомобил, регистриран в страната, но всяка компания предлага различни оферти. Някои, разбира се, се оказват по–изгодни от други.

Тук е моментът да не се притеснявате, защото сигурно вече си представяте как обикаляте офисите, за да получите максимално подходящи предложения. Стоп! Това не е начинът. Има далеч по–лесен вариант, който освен време и нерви, ще Ви спести и средства. Заинтригувахте се, нали?!

Всички оферти на едно място

Парите, които ще платите за вашата застраховка гражданска отговорност, са нищо в сравнение със спокойствието, което си купувате на тази цена. Тя покрива евентуалните вреди, които могат да възникнат в натоварения ежедневен трафик. Застрахователната компания се ангажира да изплати обезщетение вместо Вас, ако се окаже, че носите отговорност. До тук добре. Но как да я сключите?

На база няколко задължителни параметри относно характеристиките на автомобила и неговия собственик ще Ви бъде определена конкретна сума. Както вече споменахме, тя може да варира при различните компании. В наша услуга обаче са изключително удобни платформи, които обединяват всички налични оферти и ни предоставят идеалната, съобразно нашите потребности.

Какво се изисква от Вас

Единственото, което трябва да направите, е да отделите няколко минути, през които да въведете нужните данни. Такива могат да бъдат регистрационният номер и номер на талон, както и възраст и/или адрес на собственика. След това Ви се предоставят множество оферти, от които да избирате. Сключването също се осъществява онлайн, а получаването на документите и стикера става на следващия ден, където и както Ви е удобно.

От всичко изброено се оказва, че Вашата роля освен плащането на парите е нищожна. И когато има кой да свърши тежката работа, защо да се ангажирате Вие?!

Тук за ваше улеснение поместваме мястото, на което може да осъществите сключването на вашата гражданска отговорност за няколко минути – https://crediport.bg/grazhdanska-otgovornost.

Онлайн порталът предстои да се превърне във Вашия най–верен партньор за останалите видове застраховки, от които се интересувате, а също за кредити или осигуровки.