Защо е необходима топлоизолацията за сградата

1
154
Добави коментар
dim.baleva
dim.baleva

Същност на фасадната изолация – нейната функция е акумулиране на енергия, която да задържа топлината и така да осигурява необходимата енергийна ефективност на сградата.

Независимо дали е външна или вътрешна топлоизолацията създава бариера срещу атмосферните влияния и подобрява топлинната ефективност на сградата. Нашата строителна фирма МД-90 за Варна и област има дългогодишен опит в тази област на строителството и може категорично да Ви даде гаранция за качеството и монтажа на топло-изолационни системни решения от Нас.

Всяка инвестиция по принцип има възвращаемост, когато има практическа насоченост и добри резултати С една дума независимо каква топло-изолация ще изберете, тя е важна предпоставка за по-добрият стандарт на качество и на самата сграда. Това все пак не означава че сградата задължително трябва да има външна и вътрешна топлоизолация като комбинация за ефективност.

Нашите консултанти на строителна фирма МД-90 Ви съветват за избор задължително на топлоизолация с висок коефициент на топлинно число за външна фасада на сграда. Тя е най-важна, тъй като това е  правилната външна обвивка, която създава по-добри вътрешни условия и комфорт.

А вътрешната топлоизолация не винаги е част от избора на клиентите, тъй като тя все пак намаля и обема на пространството и обикновено остава съвсем на заден план.  По-скоро е препоръчителна при стари сгради, при стени с повърхност, която вече е нарушена или неравна и се налага коригирането и по-този начин, като резултата е две в едно – идеална повърхност и добра топлоизолационна защита. Качествената дограма допълва крайните енергийните показатели на сградата. Като краен резултат –  топлоизолационните решения променят стандарта не само на сградата, но и на хората, които живеят в нея.

Повече за нас, нашите строителни услуги, ремонти, обекти може да намерите на сайта и блога ни на адрес – www.md90.biz