Веган десерти

1
104
Добави коментар
pepimili
pepimili

Тук ще намерите богат избор от сладки изкушения, които сме създали с много любов и уважение към веган продуктите. Избрали сме само съставки от растителен произход и сме Ви приготвили истинска радост за сетивата. Веган десертите са много близки до философията ни за здравословно и осъзнато хранене. Поради тази причина ние се стремим да предлагаме голям набор от десертни изкушения за вегетарианци. Веган сладкишите по нищо не отстъпват на другите сурови торти и десерти. Единствената разлика е, че в тях не ползваме мед, който за повечето ни продукти е основен подсладител, но пък е единствения продукт с животински произход в нашето производство. 

В случая използваме като подсладител самите плодове, а в шоколадовите ни продукти, ползваме агаве и стевия, които са с разстителен произход. Имаме клиенти, които консумират мед, така че за тях цялото ни портфолио е подходящо. Насладете се на сладките ни предизвикателства, без да подлагате волята си на изпитание. Спокойно можете да поръчате и опитате някои от предложенията, които ще намерите в тази категория.

 

Веган Торти

Тук можете да намерите голямо разнообразие от торти за всякакви поводи, като рожден ден, имен ден, сватба, кръщене и т.н. Те са подходящи както за малки деца, така и тийнейджъри и възрастни. Освен впечатляващият вкус, нашите торти могат да бъдат и красиво украсени. Така че, при повод или не, изберете Вашият вкус и му се насладете. Ето най-обичаните ни здравословните предложения: Манго и годжи бери, Цитросова торта със стевия, Бананова торта с босилек, Шоколадова торта с лешници, Солен шоколад.

 

Веган бонбони

Разбира се, ние предлагаме и различни видове веган бонбони и десерти. Те ще са страхотно допълнение за Вашата кафе пауза, празник или момент на слабост. Нашите продукти, се отличават с наситен вкус и могат да са добра и полезна алтернатива на традиционните бонбони. И така, изненадайте офиса или своите близки с бонбони от Rawcakes.bg. Насладете на неповторимия им вкус в следните варианти: Кето шайба, Кето бонбони, Ментови сърца, Чили бонбони, Бонбони с шоколад и портокал.