Най-добрите трансфери в Англия за лято 2021 според Winbet и бонуси за новия сезон

1
278
Добави коментар
eftimma
eftimma

Първите мачове във Висшата лига на Англия стартират след по-малко от три седмици, а големите отбори са сравнително тихи на трансферния фронт. Манчестър Юнайтед и Ливърпул са приключили с входящите трансфери, или поне така смятат колегите от острова, но останалите грандове имат още време да потърсят точния футболист, който би могъл да повлияе върху представянето им през целия сезон. Winbet бонус офертите ще съпътстват най-интересните мачове от сезон 2021/22 в Премиер Лийг.

Франк Ониека – от Мидтиланд в Брентфорд за 8.5 милиона паунда

Брентфорд е най-резултатния отбор от изминалия сезон в Чемпиъншип. Тимът задържа своето супер острие Иван Тони, но пък трябваше да заздрави своята отбрана. Ониека е човекът, на когото ще се разчита да опази най-добрите нападатели в света, които са част от Висшата лига.

Джуниър Фирпо – от Барселона в Лийдс за 13 милиона паунда

Фирпо не получи шанс за изява в Барселона. Той е млад, но вече натрупа опит срещу футболисти от световна класа, а и Марсело Биелса има на какво да го научи. Експертите на 7Спорт съветват да опитвате често залога „Фирпо да направи асистенция“ в някои от многобройните пазари на Winbet за мачовете от Висшата лига.  

Кристофър Айер – от Селтик в Брентфорд за 13.5 милиона паунда

Още една чудесна придобивка за защитата на Брентфорд. Скандинавският исполин има с какво да уплаши играчи като Рахийм Стърлинг и Джейдън Санчо.

Бубакари Сумаре – от Лил в Лестър срещу 17 милиона британски лири

Той е взет за да замества Ндиди и Тилеманс, когато те трябва да почиват. „Лисиците“ имат и доста мачове в преформатирания Лига Европа, където Сумаре ще има шанс да покаже невероятния си талант и да се пребори за място в стартовите 11 на Брендан Роджърс.

Ромейн Перо – от Брест в Саутхемптън за 10.3 милиона паунда

„Светците“ се разделиха с Раян Бертранд (който подписа в Лестър), но пък взеха ляв бек, с потенциал да бъде сред най-добрите в света. Перо е истински ураган в атакуващ план и записа цели 7 асистенции в миналия сезон на френската Лига 1.

Ибрахима Конате – от Райсенбалшпорт Лайпциг в Ливърпул за 36 милиона паунда

Единствения трансфер на Юрген Клоп трябва да реши миналогодишните проблеми в сърцето на защитата и да изведе „мърсисайдци“ до нова титла. Коефициентът на Ливърпул да спечели първенството е около 6.00 в Winbet, а 7Sport горещо препоръчват да се възползвате от тази опция още преди началото на кампанията.

Еми Буендия – от Норич в Астън Вила срещу 30 милиона

Буендия е динамично крило, чиято силна страна е създаването на шансове за нападателите. Този трансфер ще добави още креативност към дирижираната от Джак Грейлиш атака на бирмингамци.

Патсон Дака – от РБ Залцбург в Лестър срещу 23 милиона паунда

Дака ще трябва постепенно да замести Джейми Варди. Британецът навлиза в зенита на своята кариера, а Брендън Роджърс не е доволен от представянето на Келечи Ихеаначо. 22-годишния замбиец бе под светлината на прожекторите в Австрия, въпреки че си партнираше с Ерлинг Холанд. Новото попълнение на „лисиците“ реализира 67 гола в 87 мача в последните два сезона. Замбиецът притежава изключителна бързина и клиничен завършващ удар.

Джейдън Санчо – от Борусия Дортмунд в Манчестър Юнайтед за 72 милиона паунда

Дори няма да коментираме дълго този трансфер. „Червените дяволи“ преследват Санчо от два сезона, а той е един от най-големите таланти в света. Креативността в отбора на Оле Гунар Солскяер идва основно от Бруно Фернандеш, но сега този товар ще бъде носен и от крилото на английския национален отбор. Топ трансфер, който показва топ амбициите на позаспалия гигант.

1.Рафаел Варан – от Реал Мадрид в Манчестър Юнайтед за 42.7 милиона паунда

Световен шампион и четирикратен носител на Шампионската лига. Юнайтед скача на дълбоко и определено ще иска трофей още през този сезон. Варан е един от най-качествените защитници в модерния футбол, а решението на Реал Мадрид да се раздели с него буди недоумение в главата на средностатистическия запалянко. Французинът е на 28 години и тъкмо навлиза в пика на своята кариера. С толкова сериозна селекция, Манчестър Юнайтед може и да поднесе изненадата при коефициентите на Winbet за шампион на Англия.