Електронен гребен VM-X100 за убиване на въшки и гниди

1
151
Добави коментар
vihrogon
vihrogon

Електронен гребен VM-X100 за убиване на въшки и гниди

Код на продукт: 0137

ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Описание: Този електронен гребен  е само за убиване на въшки и гниди, но не ги премахва от косите. За премахване от косата се използва механичния гребен срещу въшки. Електрическия гребен за унищожаване на въшки и гниди е произведен във Франция и е подходящ както за домашна, така и за професионална употреба. Работи с батерия и е лесно преносим. Подходящ е за деца и възрастни.

Начин на употреба на VM-X100: Следвайте инструкциите на производителя. Захранва се с батерия 1.5V (ААА). Не използвайте уреда върху мокра или влажна коса. Винаги дезинфекцирайте електронния гребен със 70% спиртен разтвор, дори и ако друг член от вашето семейството го е използвал. Пазете да не увредите зъбите на гребена, чрез изпускане на пода и т.н.

Действие:  Електрическия гребен VM-X100 е напълно безвреден за деца и възрастни и унищожава въшките и гнидите, мигновено щом преминат през зъбчетата на гребена. Не премахва вече убитите въшки и гниди от косата.

Област на приложение: За ползване в домашни условия или професионална употреба.

Важно: Внимателно почиствайте гребена за въшки след всяко ползване. Ако чувате бръмчене което изчезва или е на пресекулки и при натискане на копчето не се включва уреда, моля проверете си заряда на батерията.

Наименование Електронен гребен за унищожаване на въшки и убиване на гниди „VM-X100“

Гаранция: 2 години

Произход: Франция

Още ефективни продукти