Голямото Изкривяване

2
351
Добави коментар
ezoterikabg.net
ezoterikabg.net

Това е корица на списание The Economist от 16 май 2015. г.

Голямото изкривяване е 227 в английския орден. 22 разделено на 7 е 3.14, което показва, че Пи участва в Голямото изкривяване. 227 е 49-тото основно число.

Следните думи и изрази са 49 на Халдейски.

– Жътва Луна –

5 насочена звезда –

Матрица холограма –

Холограмна реалност –

Световна валута –

Магистрала към Ада –

Живите мъртви –

Антихристова система –

Системата на Звяра –

Жълта тухлена дупка –

Наопаки –

Долу в дупка 49 се среща на 57-та цифра на Пи. В Халдейски имаме следните думи и изрази съвпадащи с 57. – Големият архитект

– Лунен Капан за души

– Честотни вълни

– Времевият вихър

– Шоуто на Труман

– Заслепен от Светлината И ′′ Времето е изкривяване ′′

В английския орден имаме: Сън, Луна и Дорадо. 57 съвпада с Element Lanthanum, което означава ′′ да лежиш скрито „. Символът на този елемент е леща. Показва и изкривяването, виждаме нещата през лещата.

Голямото изкривяване е 67 в Халдейският съвпадащ с Element Holmium, който е най-магнитният елемент на Периодичната маса. Това ни казва, че капанът е магнетичен. 67 е 19-тото главно число. Смъртта и батерията са 19 в Халдейски. 19 е 8-тото основно число. 8 представлява Времевата примка. 19 се появява на 37-та цифра на Pi.

Тези думи обобщават до 37 в Халдейски са:

– Фалшива реалност

– Луната

– Колибри

– Мелодиите

– Нисък терен

– Късметче

– Спирала на смъртта

– Слънчева Луна

– Неодимий 37 е свързан с Element Rudidium, който има символ на електрическо око.

Изкривяването е 143 в английския ординал, съвпадащ с една от атомните маси на Element Neodymium, това означава новият близнак. Символът показва 8 сфери и паяк в средата. Паякът представлява Yaldabaoth, Demiurge. Изкривяването е 38 в Халдейски. 741 е 38-тото триъгълно число. 741 е номер на Луцифер според Manly P. Хол. И виждаме триъгълника вътре в символа на Неодимиум.

Карта 38 в палубата за медицина е Жабата. Жабата е на 34 в Халдейски съвпадащ с Елемент Селен, който представлява Луната. Жаба е на 20 по халдейски, отговаряща на думата Дуалност и Калциевия елемент в периодичната таблица, която има символ на Спирала. Жабите са зелени като Зеления човек, Зеления Гоблин, веднъж бях декодирала, че жабата представлява Вълшебника от Оз.

Хипнагогичното състояние на транс е 89 в халдейски, съвпадащо с думата Yaldabaoth.

Демиургът. 89-ият елемент от периодичната маса е Актиниум, който има атомна маса 227 (броят на Голямото изкривяване в английския орден) Хипнагогичен транс е 166 в английския ординал като думата Tetragrammaton и 57 в Chaldean, свързана с ′′ Големият архитект ′′ и ′′ Лунен капан за душата ′′ В следната пързалка показвам, че Кърмит не е изключение от това, което показвах месеци наред за зелените герои (Зеленият Гоблин, Гринч, Хълк, Магьосникът от Оз и т.н. )) Всички те представляват мъртвия близнак, Зеленият човек, защото е мъртъв. Кърмит е на 76 в английския ординален съвпадащ с Element Osmium, който представлява Oz.

Kermit the Frog е 155 в английския Ordinal и този номер може да бъде намерен на 314-та цифра на Pi, представяща самия Pi. Видяхме, че Голямото изкривяване е свързано с Пи. 155 е една от атомните маси на Element Gadolinium и Gd се отнася до Бога. Символът му е телевизия в средата на концентрични кръгове точно както в символа на Итрий. Тези пръстени могат да представят пръстените на Сатурн. 7Телевизията е Tell Lie Vision.

Възможно ли е Богът на тази Матрица да ни казва лъжи и следователно имаме изкривено виждане за реалността?

Очевидно живеем в Оз и живеем в илюзия (Магьосникът от Оз е илюзионист) Жабата Кърмит е на 52 в Халдейски. 52 съвпада с Element Tellurium, който представлява Земята. Лунният капан и затворническата планета също са 52 в Халдейски. В картите за медицина 52 г. е представена от Черната пантера.

Черната пантера е 111 на английски ординал точно като думата Илюзия. 111 съвпада и с тези други думи: Orange Wave, по часовник. Компютър, Зодиак колело и Пи колелото. Черната пантера е на 144 в английския ординал, съвпадащ с Element Neodymium, потвърждавайки връзката му с Близнака, тъй като името му произлиза от ′′ новия близнак ′′ Видяхме, че този елемент е свързан с думата Distortion и видяхме, че е свързан с Yaldabaoth, Demiurge чрез неговия символ на паяка. Черната пантера е 55, а 55 е 10-то число на Фибоначи. 10-та буква от ивритската азбука е Йод, първата буква на Тетраграмата.

Y е съкращението на Element Ytrium със символа на спътника, излъчващ оранжеви вълни. 52-рата карта на осветеността е Кралят на пика. Ако се намери това определение за картата: ′′ Човек с лоша вяра. Той е хищник, който се стреми да те използва за собствените си краища ′′ 52-рата карта в Таро е 3-та пика, която показва сърце с три пика. Те са 111 (1 + 1 + 1) и това означава разбито сърце. Сърдечно разбито сърце съвпада с името на Yaldabaoth както в английския ординал, така и халдейски, а ′′ 3 от пика ′′ е 43 в халдейски, свързан с картата за паяк, потвърждаваща, че става въпрос за Yaldabaoth.

На корицата на списанието можем да прочетем ′′ Дълг без данъци ′′ Дългът без данъци е 110 в английския орден и 110 може да бъде намерен на 174-та цифра на Pi, отговаряща на атомната маса на Element Lutetium, която представлява Луцифер.

Дългът без данък е 45 в халдейския съвпадащ с Елемент Родий, който има символ на роза, а Розата представлява Луцифер. Rh също представлява нашата кръвна група.

Следните думи са 45 в Халдейски: Кутията на Пандора (Кутията, в която сме), Под заклинание (Заклинанието е да ни държи заспали в Матрицата, в транс състояние) и Контрол на ума. Ясно е, че постоянно се излагаме на МК, не само МК Ултра роби, но и всички ние, защото телевизора е за изпращане на подсъзнателни съобщения чрез вълни, това е Транс Мисия.

Ето защо всичко стана Транс, Трансгенно, трансчовешко, трансджендър, всички тези програми. Изложени сме на телевизионни, радио, мобилни излъчвания, които изпращат кодирани съобщения.

Програмирани сме в училище, религия, политика,…

Тези са програмиране, които можем да видим, че осъзнаваме, но има честоти, изпратени от Луната, които са Лунни мелодии (Луна е Луна), които не можем да засечем и са невидимият враг. Този звук излъчван от Луната и тази Луна вероятно е Титан, Луната на Сатурн и от Сатурн прави хората луди, не съобразени с Източника. Невидимият враг е на 47 в Халдейски и е свързан с Тетраграмматона.

Както в тази Матрица, винаги има нещо, което ни показва Реалността, поставяща я точно пред очите ни, има устройство за китари, наречено Изкривяване на Пълнолунието. Изкривяването на пълнолунието е 81 в Халдейски и 81 може да бъде намерено на 67-та цифра на Пи.

Голямото изкривяване е 67 в Халдейски. Изкривяването на пълнолунието е 251 в английския ординал, а 251 е 54-тото число, отговарящо на Element Xenon, което означава, че непознат показва, че е нещо извън нашата реалност.

Ксенон има атомна маса от 131 съвпадащи със следните изражения: Ние сме играчки, системен бъг, регенерация, реколта злато, разпъване и затворнически кюлчета. Системната буболечка е изкривяването, идващо от оранжевите вълни, които причиняват Looney Tunes.

Това се прави, за да добием енергиите си и ние се превъплъщаваме отново и отново като затворници в нашите затворнически барове (ДНК) Духът, затворен в материята.

Автор :

Nathalie Vanelslande

Земята – Планетата Затвор

Контрол на Прираста чрез Войни

ДНК- Квантов Биокомпютър

Защо не ни се получава Отслабването

Защо не трябва да пием вода престояла дълго в пластмасова бутилка

Как да си направим домашно песто ?

Модерни Рокли 2021-2022: Новости и Тенденции

Портрет по Снимка за Подарък от Художник с Международни Награди

Подмладяване без операции и инжекции

Игри на Ума- Как мозъкът ни Пречи да Отслабнем

Живот по Сценарий- Декодиране на съня