Топ идеи за подаръци за татко (Оригинални, За коледа, Най- татко и Годишнина)

1
181
Добави коментар
Neostyle
Neostyle

Бащата – стълбът на семейството, упора в живота и източник на вдъхновение да бъдем добри и силни е сред най-важните хора за всеки индивид. За празника на татковците сме подготвили най-добрите идеи за подарък. Ако нямате идея какво да вземете на един грижовен и скъп за вас татко, вижте нашите специални предложения за всякакъв повод и за всеки джоб.

Подаръци за бъдещ татко

Денят, в който става баща, е най-вълнуващият ден на един мъж. Затова и той заслужава вашата подкрепа, искрена радост, най-милите възможни пожелания и разбира се подходящ подарък. Разделихме типове изненади за бъдещия татко според пола от новия член в семейството.

Подарък за татко на новородено момиче. Първата ни идея е емблематична и сантиментална, но точно такива – сантиментални и по-мили от всякога стават мъжете, когато им се родят момиченца. Купете му луксозен фотоалбум, в който да събере първите снимки на неговата принцеса, докато навърши една година. Другото ни предложение е икона на Свети Мина. Това е светецът пазител на семейството, стожер на домашното огнище и на него се молят бездетните за рожба, а децата закриля със смирение и небесна сила. Подарък за татко на новородено момче. За татковците, които ще посрещнат половинките си с синове на ръце, предлагаме също интересни подаръци. Можете да им купите отново икона, но в този случай по-подходящ вариант ще е на Света Богородица с младенеца символ на мъжката рожба. Друга страхотна идея е декоративна фигура на влюбена двойка. Защото мъжът сякаш се влюбва още по-силно в жената до себе си, когато тя го дари със син! Оригинални подаръци за баща

В следващите няколко предложения ще намерите идеи за Деня на бащата, за рождените дни на младите татковци и изобщо интересни изненади, с които да зарадвате мъжете, чувстващи се най-вече бащи, а след това успели в кариерата си или пазители на семейното огнище. Започваме с една интересна статуетка – на Крал Артур – защото мъжете харесват такива неща, а ставайки бащи, започват да не обръщат внимание толкова на практичните подаръци, колкото на онези, носещи символи и послания. Крал Артур носи посланието за романтичния рицар, който ще пази винаги своите любими хора – каквито са и всички бащи, не мислите ли? Можете да заложите и на нещо по-практично, което ще влезе в употреба на бащите бохеми. Предлагаме ви чаши ракия с гарафа със зодии. Тази идея е супер, ако правите подарък на свой колега или приятел. Можете да вземете и комплект кухненски ножове, защото ставайки татковци, мъжете най-накрая намират вдъхновение да влезнат в кухнята. А за по-изисканите и работохолиците, предлагаме варианта луксозен сет от портфейл и колан, излъчващи класата и стриктния характер на модерния татко.

Подаръци за най-добрия татко

Ако пък търсите подарък, с който да покажете, че този мъж е най-добрият татко на света, включително и ако това е вашият собствен баща, ето какви идеи имаме за вас. Първото ни предложение е глобус – класически подарък за мъже, който символизира необятната бащина любов. Подобно е и посланието на декоративния часовник мотор – символ на безкрайната и безгранична обич на татко. Интересен е и вариантът с дървен шах и табла. Мъжете си падат по тези неща, защото са хем за забавление, хем чудесно попълват интериора с малко мъжки елементи сред женската идилия, създадена от майката у дома. Можете да заложите и на декоративна бутилка вино на любим отбор. Обикновено, бащите обичат да получават такива подаръци от децата, които са свързани с техните най-големи страсти и хобита. Това символизира здрава връзка с татковците.

Подаръци за деня на бащата

Всичко изброено до момента пасва за специалния ден на бащата. Но ако искате нещо, което наистина изцяло пасва на този празник, можете да заложите на следните идеи: комплект с луксозни химикали в изискана кутия, метален глобус в интересна метална конструкция, оригинална статуетка Перпетуум мобиле, символизиращ устойчивостта и силата на мъжа, а защо не и наргиле, за да разведрите обстановката на празника?

Подарък за Коледа на баща

За Коледа е добре да вземете нещо класическо и емблематично. Може да е чифт вълнени топли чорапи, както и сет от интересни чаши за греяна ракия и гарафа, но защо не и интересно четиво. Коледните подаръци за татковците обикновено изразяват топлина и семеен уют, така че всякаква украса за дома и офиса са страхотна опция да зарадвате най-скъпия мъж в живота ви.

50 годишнина на баща

Това е повече от специален ден и затова и подаръкът ви трябва да е наистина специален. Ако нямате никакви идеи за подарък за 50 годишнина на баща, ето нашите предложения: купа за юбилея с надпис 50 години, защото на този празник мъжете изпитват чувство на задоволство от своя стойностен, изживян до тук момент. Можете да подберете и интересен сервиз за ракия с оригинална бутилка, както и дървена бъчва, ако си пада по виното и дървения декор у дома. А за тези, които правят свое собствено домашно вино, предлагаме за 50 годишнината страхотен декантер.

70 годишнина на баща

Каквото и да подарите на татко си на този празник, за него е най-важно, че сте там до него и че сте дошли да го уважите. Все пак, на 70 годишнина няма как без подарък, нали? Ние имаме отлични предложения за вашия баща: вземете уникална запалка Silver, с която да му покажете, че спирате да го тормозите за неговите нездравословни навици или пък бутикова кутия с бутилка вино по същата причина. На тази възраст често се подаряват и часовници. Нашият вариант – часовник Коне – символизира волност, свобода и привързаност. А защо не и античен пистолет на поставка? Доживял до 70 години, вашият татко със сигурност е доста боен, упорит, смел и силен пред всички предизвикателства, отправени му от живота!

Надяваме се, че сме ви били полезни в избора на най-специалния подарък за най-прекрасния баща на света – вашият баща! И честит да е празникът му!