Оригинални маратонки NIKE AIR MAX 270

1
172
Добави коментар
onlinemaratonki
onlinemaratonki

Описание Оригинални маратонки Nike

Серията Air Max на Nike последователно пуска едни от най-обичаните и променящи играта оригинални маратонки. Air Max 1 стартира нещата през 1987 г., а 30 години по -късно VaporMax изтласка границите на това колко въздух може да понесе подметката. (Оказва се, че отговорът е “колкото самата подметка.”) За 2018 г. Swoosh изпуска чисто нов силует, който съчетава две класически маратонки Air Max от миналото си – Air Max 93 и Air Max 180 – за да създаде нещо изцяло нов и модерен.

Сега, ако не знаехме, че тези две маратонки са вдъхновение за 270, може би дори няма да можем да кажем. Но погледнете по-отблизо и ще видите цялостната форма на Air Max 180, както и класическата му розова чаша на петата, която тук става част от огромния въздушен балон на обувката. От 93-та, обувката заема приликата си на чорап-която Nike помогна да бъде пионер преди 25 години с тогавашната радикална неопренова подплата.

Изглеждайте легендарно с оригинални маратонки Nike Air Max 270 G. Силуетът е реконструкция на шева за бод на оригиналната голяма икона Air, с добавяне на дишаща мрежа и иновативна тяга, която се представя на най-високо ниво на игра.

Качествени мъжки маратонки

Гъвкав и дишащ материал

Горната част, подобна на ръкав, е реконструкция на шева за бод на оригиналния Nike Air Max 270. Мрежата има гъвкаво покритие, което помага да се предпази от вода и улеснява почистването на обувките.

Омекотен комфорт

Междинната подметка от пяна има голям блок Max Air за плюшено омекотяване при всяка стъпка.

Универсална дръжка

Интегрираният модел на сцепление е проектиран да се представя на най -високите нива на игра, като същевременно е достатъчно гъвкав, за да излезе от курса. Периметърът на подметката е специално проектиран да подобри сцеплението по време на ротационни движения.

Повече предимства

Външният брояч на петата помага за стабилизиране на крака.

информация за продукта

Показан цвят: ЧеренБялАРТ №: CK6483-001Страна/регион на произход: Виетнам