Мъжки оригинални маратонки NIKE AIR MAX 270 G

1
371
Добави коментар
onlinemaratonki
onlinemaratonki

Описание Оригинални мъжки маратонки NIKE

Издигнете своя стил с оригинални маратонки Nike Air Max 270. Като черпи вдъхновение от две икони Air Max 180 и Air Max 93, Nike Air Max 270 има най -високото устройство Air досега. Създаден за начин на живот и улично облекло, той изисква да поддържа и да остане в тенденция през целия ден. Получете усещането да ходите по въздух с голямото устройство Max Air. Сдвоено с подметка от пяна с двойна плътност, която е идеална за вашия начин на живот в движение. Допълнете любимите си джогери със спортен панталон. Разгледайте пълната колекция от Nike Air Max за мъже, жени и деца.

Върху модула Max Air е обувката на обувките, включваща усещане за чорапи, което прегръща и огъва с краката ви, осигурявайки структура и вентилация там, където имате нужда. Асиметричната система за връзки на Air Max 270 работи, за да поддържа краката ви сигурно на място, докато сте в движение. Изберете от различни цветове, които подчертават модула Max Air и допълват вашето улично облекло. Разгледайте още маратонки Air Max, включително Air Max 1, Air Max 95 и новия, предизвикателен VaporMax.

Air Max 270 е кръстен на 270 градуса въздух, които се виждат в неговата единица Air Max. Това устройство Air Max е най-високото досега и предлага абсорбиране на удара. Което поддържа движението нагоре-надолу на стъпалото. Горната му част е смес от мрежа и пяна с двойна плътност, създавайки удобни обувки за начин на живот, които могат да се носят през целия ден. Изоставяйки идеята за сливане на две ретро маратонки, 270 е изцяло нова форма, факт, с който старшият креативен директор Дилън Рааш се гордее особено.