Ползи от това да си сложиш дограма

1
136
Добави коментар
pepimili
pepimili

Решението за подмяна на прозорци се взема най-често поради няколко причини.

Теч на прозорци

Течащите прозорци не само означават по-високи сметки за отопление, но и имат отрицателно въздействие върху вашето здраве. Други негативни последици от тази ситуация са намалената шумоизолация и рискът от растеж на плесени.

Неправилно сглобяване

Неправилната инсталация на прозореца най-често причинява теч, но може да доведе и до трайни повреди на прозореца. Проблемите с използването на прозореца също се появяват много често.

Щета

Повредата на прозорците може да бъде резултат от неправилна инсталация, но също така и механична работа или изтичане на времето.

По-големи очаквания

Изискванията за прозорци могат да произтичат от стандартите отгоре надолу или от вашите собствени предпочитания по отношение на топлоизолация, звукоизолация или безопасност.

Външен вид и естетика

Естетични предпочитания – може да има много причини от този характер – от грозните последици от течението на времето до промяна в избора на стила на фасадата на сграда или интериор.

Ползи

Ползите от подмяната на прозорци са толкова многобройни, колкото и причините за подмяната им.

Икономическа ефективност и по-ниски разходи

Течащите прозорци могат да загубят до 45% топлина отвътре. Така в някои случаи подмяната на прозорци се превръща в инвестиция, която се изплаща почти веднага. Това е и екологично решение, което намалява нивото на емисии на въглероден диоксид в атмосферата.

Ако търсите ПВЦ или алуминиева дограма Премиум Пласт е Вашето решение
Без звук

Съвременните прозорци изолират интериора от околната среда много по-ефективно. Струва си да се има предвид, че шумоизолацията на стаите значително влияе върху комфорта на обитаване. Това е особено важен елемент, ако къщата или апартаментът се намират в шумна среда.

По-голяма сигурност

Съвременните технологии ни позволяват да осигурим прозорци с повишени параметри на безопасност. Възможно е чрез използване на елементи като противоузлобни улови, дръжки с ключалка или ключ или по-силно остъкляване.

По-лесна поддръжка

Съвременните прозорци са проектирани по такъв начин, че почистването и поддръжката им да са максимално лесни. Все по-модерната минималистична форма на дограма, насочена към възможно най-голяма простота, също улеснява процеса на почистване.