Пълноценен играч в света на спортните залози – ето как да направите своята успешна регистрация

1
143
Добави коментар
clashbade
clashbade

Платформите на онлайн букмейкърите днес функционират в среда на засилена конкуренция, от което печеливши са единствено потребителите. Любителите на спортните залози могат да изпробват късмета си в различни видове игри.

Достъпът до всички тези предимства се осъществява след създаване на профил, а именно чрез Winbet регистрация.

Първи стъпки към целта

Всичко започва от искането за предоставяне на лични данни, което е обичайна практика и не бива да ви притеснява по никакъв начин. Достоверната информация се изисква точно с цел да бъдат избегнати всякакви злоупотреби с чужди самоличности. След финализиране на регистрацията, ще получите линк в електронната си поща, с помощта на който трябва да активирате и валидирате профила си.

Новопоявилият се виртуален акаунт може да използвате към вход към всички игри, след като го заредите и с вноска на определените от вас средства. Определен е и долен праг за минималната сума за депозит, която не трябва да е по-малка от 10 лева.

Вече сте в играта

Да, вече сте пълноправен член на сайта, а пред вас стоят множество варианти и богат каталог със залагания. Тук футболът е на пиедестал, предпочитан масово от потребителите, но освен популярната игра с топка, може да се включите в още около 20 категории. Сред тях са също баскетбол, волейбол, тенис, а също и доста по-рядко търсени у нас дисциплини като голф, дартс, ръгби, бейзбол и т.н.         

Кеш-аут застраховка

Страхотно предимство за повечето фенове на онлайн игрите – опцията кеш-аут, налична и в платформата на Winbet. Под това наименование се крие изключително практична застраховка, която може да ви направи по-уверени, когато не сте убедени в изхода на двубоя, но много държите да познаете резултата.

В този случай може да изтеглите сумата си в реално време, ако към момента залогът ви е успешен. Разбира се, трябва да знаете, че ако прибързате да го сторите, то може да се лишите от по-внушителна печалба, но както се казва – това са рисковете на живото предаване.   

Не забравяйте и бонусите. Към сумата, която сте вложили в акаунта си, получавате добавка от 200 процента, като тя е с лимит, но параметрите ще узнаете подробно след запознаване с условията на сайта на букмейкъра.

В казино секцията пък бонусите са далеч по-впечатляващи, което е допълнителен стимул за запалените по класическите игри – рулетка, покер, блек джек, бакара.