La Senja представи нова колекция от бижута с кристали Сваровски

22
521
Добави коментар
fresh4o
fresh4o

С име като La Senja може да се очаква, че бижутата ще са малко по-различни от останалите в света на красотата – факт, който е твърде верен. Елегантните, минималистични дизайни на La Senja са вдъхновени от красотата на естествения свят – от блестящото блестящо езеро в средата на студиото им до случайната птица, която каца на перваза на прозореца им.

Бижутата са красив и вечен аксесоар за жените, който може да се носи всеки ден и никога не излиза от мода. То е модно изявление, което приятелите ви искат да знаят, когато ви видят, и далечен роднина, който ви помни от колието на баба ви. Модните възможности нямат край, когато добавите бижу към гардероба си – от обикновената златна верижка до най-сложните диаманти.

Аз съм дизайнер на бижута и исках да създам линия кристални бижута. Помислих си, колко готино би било да създам кристален пръстен?! След много месеци на търсене, търсене и търсене открих, че има вид кристали, наречени „кристали“, които не са толкова лесно достъпни като кварца, аметиста и други по-известни кристални минерали. Кристалите са красиви, но също така са много крехки и с повечето от тях не може да се работи. Кристалите са кристалографски свързани с кварца, затова реших да проектирам пръстен с кристали.

Аз съм маниак на тема бижута и с гордост го показвам. Прекарвам много време в търсене на най-добрите дизайни на бижута в интернет и открих този невероятен блог La Senja, посветен на бижутата. Мислех, че ще е готино да пиша за любимите си бижута, а също и да споделям любимите си снимки на бижута.