Трансдермални пластири Желязо+ срещу анемия и за здрави червени кръвни клетки

3
330
Добави коментар
Vladislav_Nozharov
Vladislav_Nozharov

Трансдермални пластири Желязо+ пластири против анемия и за здрави червени кръвни клетки, Описание: Всеки, който е диагностициран с желязодефицитна анемия, може да ви каже, че това не е приятно състояние. Това е най-срещаният хранителен дефицит в Света. За това е необходимо да се следи нивото на хемоглобин, както и прави изследване на хемоглобин. Има много причини за недостиг на желязо. Често това се дължи на липсата на храни с високо съдържание на желязо в ежедневната диета; месото, морските дарове, спанакът и лещата са добри естествени източници. Понякога дори яденето на храни, богати на желязо, не е достатъчно, за да се противодейства на дефицитът. Жените в детеродна възраст и хората, които са претърпели операция за отслабване, понякога не могат да приемат достатъчно желязо, за да задоволят нуждите си. Това е понякога предпоставката за анемия или анемичен синдром. Препоръчително е да се следи хемоглобин и противодейства при съменения за анемия.

Предназначение: Желязото е основен минерал за образуването на здрави червени кръвни клетки. Желязо+ пластири „ОКТО ПАЧ“ улесняват повече от всякога усвояването на нужната препоръчителна дневна доза желязо. За подобрено усвояване са добавени Витамин A, Витамин C, Витамин B9,  Астексантин. Състав: Желязо (бисглицинат), Витамин A, Витамин C, Витамин B9,  Астексантин.

Инструкция за употреба: Поставяйте пластира върху зона с малко или без окосмяване, т.е. от вътрешната страна на китката, зад ухото, раменете, гърба или бедрата. За най-добри резултати се препоръчва да носите пластири „ОКТО“ в продължение до 8 часа. Поставяйте нов след 1 ден, до 6 пъти седмично. Пластирите могат да се ползват по време на сън. Съхранявайте на сухо, защитено от пряка слънчева светлина място, недостъпно за деца при препоръчителна температура до 25°C. Опаковката е с 24 пластира, като съдържанието й е за период до 4седмици, след разпечатване на фолиото. Предпазни мерки: Да не се поставя върху наранена кожа. Избягвайте използването на лосион или крем в същата област, тъй като това ще попречи на абсорбацията. Пластирирте не са водоустойчиви. Може да слагате няколко различни пластира наведнъж.

Нежелани ефекти: Не се наблюдават нежелани реакции от продукта. В случай на кожно раздразнение на мястото на приложение, моля отсранете продукта от кожата си. Не употребявайте продукта в случай, че имате непоносимост към някоя от изброените съставки. При бременни и кърмещи жени – прилагайте продукта само след конслутация с лекар. В случай на проява на неописани, нежелани реакции и/или инциденти – моля свържете се с представителя.

➤ Вижте секция Често Задавани Въпроси, за нашите отговори на въпроси относно трансдермални Желязо+ пластири от OCTO PATCH. ➤ Не успяхте да намерите отговор на въпроса си? Няма проблем. Може да ги зададете също в телеграм групата (ТУК) или се включете във Фейсбук групата (ТУК). * Този продукт не е предназначен за диагностика, лечение, профилактика и предотвратяване на заболявания.