ГЛОБАЛНИЯТ ЕЛЕКТРОНЕН КОНЦЛАГЕР Follow

ГЛОБАЛНИЯТ ЕЛЕКТРОНЕН КОНЦЛАГЕР

Иван Спиридонов :Предлагам Ви материал за четене и мислене. Всичко написано в него е абсолютно достоверно. Няма никакви недоказани или съмнителни тези. Материалът е обемен и ще го публикувам в няколко части. Който разбере за какво става дума ще разбере и защо ни тикат мазници като този в долния ми пост и доста други работи… Приятно четене!

1. Глобалният електронен концлагер може да заработи съвсем скоро и за него има съвсем открита информация. Тази система за тотален контрол няма да е зависима от държави, парламенти или правителства, а само и единствено от новите графове и барони, които вече притежават и технологиите и контрола над тях – това са Google, apple, Facebook, amazon, microsoft, Илън Мъск и други по-дребни „подизпълнители“.

Защо ще го направят?

За информация – общата капитализация, тоест – пазарна стойност на 5-те споменати корпорации е над 9 трилиона долара – повече от БВП на Германия, Франция и Великобритания, взети заедно.

Собствениците на тези фирми, наричани за краткост GAFA+M имат толкова грандиозна власт и пари, че вече нямат друга цел освен да владеят света. Около GAFA+M са се групирали нови елити, включително политически, които също се надяват на някакъв суверенитет.

За тях всякакви „бунтове на масите“ са ненужна емоция и трябва да бъдат забравени още преди да се и планират. Целта на електронния концлагер е да предотврати подобни вероятности. А народите?

Всеки от нас, винаги и навсякъде ще бъде под наблюдение на глобален Биг Брадър, за който ще е буквално закрепостен. Концлагерът е явен и видим, а в Китай дори тече „пилотен проект”.

В последните години в „белите държави” в Европа и Америка „назначени” и самозвани „визионери” и теоретици на конспирацията заразяват милиони с откровени лъжи за неща, които никога и никъде няма да се случат. Такива са лъжите за 5G антените, които уж убивали хора и животни или причинявали болести, за намесата на извънземни или за това, че земята, видите ли, била плоска…

В същото време информационно- комуникационните технологии, напреднаха толкова много, че и най-добрите режисьори и сценаристи на фантастични филми не могат да ги стигнат. Повечето хора вече и не разбират този технологичен растеж. Наистина не могат да „входират” толкова много нарочно заливаща ги информация.


Прочети цялата публикация
Коментари

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност