Генетично Оръжие CRISPR CAS9 СТОПИРА 4 КОДОНА

6
474
Добави коментар
ezoterikabg.net
ezoterikabg.net

CRISPR CAS9 СТОПИРА 4 КОДОНА! Човешкото ДНК е РЕЧЕПОДОБНО, Каза Гаряев. Нашето ДНК, копиращо се в материя, в нуклеотиди, протеини… разказва една история, пише книга. Това е вълново-честотна книга, не каква да е. Ако отвориш тази книга, ако проследиш всички аминокиселини, протеини, кодони и тяхната последователност ще получиш това, което сме ние.

Ние сме слово- генетично облечено в материя, ДНК, вибрационно слово и само зрящите това слово могат да прочетат какво се казва в “книгата” на всеки един от нас.

Генетици, микробиолози, биохимици са тесните специалисти, които биха могли да разчетат, да боравят и ПРЕВЕДАТ книгата на живота ни. Но за това не е нужно само познание, а МОРАЛ.

“Оказва се ,че нашия генетически апарат ,откъдето ние сме произлезли, ние сме родом от хромозомите, ,от ДНК, от този наш генетичен апарат струят днк-фрази и в тези фрази се съдържат именно тези кодони-омоними и за да можем правилно да изберем аминокиселината и да произведем правилния протеин,трябва да разберем контекста на информационната РНК,която се явява протеинова матрица. Ако има грешка- това означава смърт или повреда на тези основни системи. Тогава, когато говорим и не употребяваме правилните думи или многосмислените думи омоними не се разбират правилно, се появява ефекта дезинформация. И генетичният апарат, за да разбере омонимите, трябва да разбере фразата на информационната РНК, да проумее, да осъзнае и да вземе решение. В този смисъл генетиката преминава в съвършено друг хоризонт.”