Трансдермални „Спри махмурлука“ пластири

4
334
Добави коментар
Vladislav_Nozharov
Vladislav_Nozharov

Трансдермални пластири – спри махмурлука „Hangover patches“ са предназначени да предотвратят някои от нежеланите странични ефекти от пиенето. Така, че да изглеждате и да се чувствате по-бодри, по-свежи и възможно най-добре на следващия ден. Въпреки съгласуваните ни усилия да пием отговорно, обичайно е да прекалявате и в крайна сметка да сте консумирали малко повече, отколкото първоначално сте възнамерявали. Много от нас дори не разбират влиянието на подобен ход върху психическо и физическо ни здраве.

Независимо дали става дума за чаша вино или нещо по-силно, консумирането на повече от това, с което можете да се справите, може да ви остави замаяно и в лошо състояние. Много от нас не осъзнават грешката, докато не се събудят сутрин с натежала глава и махмурлук. Това е често срещан проблем и ние сме тук с решение. Въпреки, че е важно да бъдете отговорни, когато купонясвате или се забавлявате, не можете да отречете ползите от пластир срещу махмурлук, локален трансдермален пластир, направен, за да ви помогне да се почувствате по-бодри, за да можете да започнете деня си свежо и енергично.

Предназначение: Пластири „ОКТО“ против махмурлук се използват при или след прекомерна употреба на алкохол. Благодарение на силната си тонизираща формула, вклюваща Акай бери (бразилска боровинка), фолиева киселина и букет от витамини (B1, B2, B5, B12, D и Е), превръщат тежките нощи в усмихнати сутрини.

Състав: Акай бери, Витамин B12, Витамин B3, Витамин B5, Витамин B6, Фолиева киселина, Витамин D, Витамин E, Витамин Б1, Екстракт от зелен чай.

Инструкция за употреба: Поставяйте пластира върху зона с малко или без окосмяване, т.е. от вътрешната страна на китката, зад ухото, раменете, гърба или бедрата. За най-добри резултати се препоръчва да носите пластири „ОКТО“ в продължение до 8 до 12 часа, след като сте спряли консумацията на алкохол. Пластирите могат да се ползват по време на сън. След 24 часа отстранете внимателно пластира.Съхранявайте на сухо, защитено от пряка слънчева светлина място, недостъпно за деца при препоръчителна температура до 25°C. Опаковката е с 6 пластира, като съдържанието й е за период до 4 седмици, след разпечатване на фолиото. Винаги консумирайте алкохол отговорно. Продукта е подходящ за лица над 18 годишна възраст.

Предпазни мерки: Да не се поставя върху наранена кожа. Избягвайте използването на лосион или крем в същата област, тъй като това ще попречи на абсорбацията. Пластирирте не са водоустойчиви. Може да слагате няколко различни пластира наведнъж.

Нежелани ефекти: Не се наблюдават нежелани реакции от продукта. В случай на кожно раздразнение на мястото на приложение, моля отсранете продукта от кожата си. Не употребявайте продукта в случай, че имате непоносимост към някоя от изброените съставки. При бременни и кърмещи жени – прилагайте продукта само след конслутация с лекар. В случай на проява на неописани, нежелани реакции и/или инциденти – моля свържете се с представителя.

➤ Вижте секция Често Задавани Въпроси, за нашите отговори на въпроси относно трансдермални пластири напоени с витамини от OCTO PATCH.

➤ Не успяхте да намерите отговор на въпроса си? Няма проблем. Може да ги зададете също в телеграм групата (ТУК) или се включете във Фейсбук групата (ТУК). * Този продукт не е предназначен за диагностика, лечение, профилактика и предотвратяване на заболявания.