Доставка на трансдермални пластири с витамини – безопасно и ефективно

2
218
Добави коментар
Vladislav_Nozharov
Vladislav_Nozharov

Поръчаните трансдермални пластири с витамини се доставят в цялата страна чрез куриер на Econt Express. Продуктите са в оригиналната си запечатана опаковка.

Доставката на всички поръчки с крайна цена до 80 лева е с цена 7,5 лева до адрес и 6.5 лева до офис на спедиторска компания Econt Express, без значение от типа поръчани продукти или населеното място за доставка в България. Доставката на всички поръчки с крайна цена над 80 лева е БЕЗПЛАТНА ДО ОФИС НА ЕКОНТ, без значение от типа поръчани продукти или населеното място за доставка в България.

Можете да изберете датата на доставка по един от следните начини:

Имате възможност да посочите ден за доставка, ако денят по подразбиране (най-често следващият ден) не е удобен за Вас, като се свържете с наш консултант на посочения телефон за контакти. Също така, можете да промените и адреса, който сте посочили при поръчка. При пристигане на пратката в местния офис на Econt Express, и разпределянето ѝ на куриер, ще получите SMS с номер на товарителница. Можете да поръчате доставка до най-близкия офис на Econt Express, и да вземете пратката в удобно за Вас време.

Кога ще пристигне при мен пратката?

В рамките на 24 часа, ако се поръча до 17:30ч. (освен събота, неделя и официални празници); В рамките на 48 часа, ако се поръча след 17:30ч. (освен събота, неделя и официални празници);

Не успяхте да намерите отговор на въпроса си? Няма проблем. Може да ги зададете също в телеграм групата (ТУК) или се включете във Фейсбук групата (ТУК). Направете бърза поръчка като звъннете по телефон или изпратите съобщение по SMS, Viber, WhatsApp или Telegram на мобилен номер: +359887450000. Доставката е до 24часа, като работим с куриерите на Econt Express. Възможно е доставка до техен офис, от където вземете в удобно за вас време – необходимо е да напишете 2 имена, телефон и адрес/име на офиса.

Всички пратки от „ГИГАМЕД“ ЕООД са застраховани, като се изпращат с опция за „предврителен преглед„, което позволява да отворите пратката пред куриера и да я прегледате, преди да я приемете и платите!

Важно!  Плащането при наложен платеж е с Наложен платеж чрез Пощенски паричен превод. В този случай не се издава касова бележка. Законово основание за това е Наредба № Н – 18 от 2006 г., чл.3 за „Регистриране и отчитане на направените продажби“. Съгласно текста в наредбата, не се издава Фискална касова бележка, когато плащането се извършва чрез Пощенски паричен превод. Тази услуга трябва да бъде извършена от лицензиран пощенски оператор, каквито са е Еконт, Български пощи и др.

Клиентът запазва фискалния документ, който замества касовата бележка като доказателство за извършеното плащане.