Трансдермални пластири с витамини – как работи технологията?

2
289
Добави коментар
Vladislav_Nozharov
Vladislav_Nozharov

Екипът ни е фокусиран върху продукти за здравето, съчетаващи безопасност и ефективност, като предлаганата от нас технология – трансдермални пластири „ОКТО ПАЧ“, чрез своите натурални съставки по естествен път оказват благоприятно въздействие върху метаболитните процеси в организма. Те имат доказан ефект и превъзхождат редица хранителни добавки и медицински изделия на пазара. ⇨ Приемане на витамини през кожата? Как можем да си набавим необходимата дневна доза витамини, ако не се приемат перорално?

Когато приемате хапчета, тялото ви не използва хранителните вещества, докато не бъдат усвоени от стомашно-чревния тракт. Така, че няма по-голяма полза от поглъщането на витамини, в сравнение с това, те да влизат директно в кръвта ви. Тоест, няма нужда да „ядете“ витамини, когато можете да ги накарате да влязат ефективно направо в кръвообращението ви.

⇨ Пластири „ОКТО ПАЧ“ са удобни и функционални за носене

– те са лесни за използване и практични. Платът, който използваме е нетъканен – първокласен плат, създаден специално за трансдермални приложения. Той е уникален поради своята многопосочна еластичност – това означава, че ще се прилепва към всички повърхности на тялото и ще остане дори когато се движите.

Инструкция как да поставите „ОКТО ПЛАСТИР“: Имате още въпроси? Може да ги зададете в телеграм групата (ТУК) или се включете във Фейсбук групата (ТУК). Пълната информация за трансдермални пластири „ОКТО ПАЧ“, може да бъде намерена – ТУК. Запознайте се с условията за доставка – ТУК. Прочетете още полезни статии за витамините – ТУК.