Трансдермални пластири Витамин C+ укрепващи имунната система

2
324
Добави коментар
Vladislav_Nozharov
Vladislav_Nozharov

Витаминни трансдермални пластири Vitamin C+ от OCTO PATCH:Може да поддържа нормални тъканни концентрации на витамин С.Може да насърчи нормалната имунна функция.Може да поддържа клетъчната цялост и да предпазва клетките от увреждане на свободните радикали.Може да помогне за нормализиране на нивата на липидите и да поддържа здравето на сърцето и съдовете.Може да помогне за поддържане на възпалението на здравословни нива.*

Vitamin C+ от OCTO PATCH има уникална формула с естествени съставки за още по-добро усвояване от организма. То предлага: -Витамин С от аскорбинова киселина и Цинк.

– За да направите бърза поръчка по телефон, трябва да изпратите съобщение на SMS, Viber, WhatsApp или Telegram до мобилен номер: +35********00. Доставката до 24часа, като работим с куриерите на Econt Express. Възможно е доставка до техен офис, от където вземете в удобно за вас време – необходимо е да напишете 2 имена, телефон и адрес/име на офиса.

– Цена: 14.90лв.

Описание: Витамин С е един от най-често срещаните антиоксиданти и незаменим витамин. Това е пример за хранително вещество, което може да има предимства, когато го имате в големи количества. Той не само се бори със свободните радикали и възможно клетъчно увреждане, но и витамин С е необходим за здрави стави и правилна имунна функция. Можете да получите витамин С от редица плодове и зеленчуци – като чушките, портокалите, ягодите, броколите и пъпешът са сред най-добрите източници. И все пак те едва се сравняват с витамин С в Vitamin C+ на „ОКТО ПАЧ„. Количеството витамин С, което бихте получили, ако имате порция от всяка от горните храни, ще бъде по-малко от количеството в пластира тук.

Предназначение: Витамин C и Цинкът са от голямо значение за храненето, имунитета и общото здравословно състояние. Когато активността на имунната система е повишена, например при остра инфекция на дигателните пътища, се образуват милиони нови имунни клетки, а това води до повишена нужда от Витамин C и цинк. Нашата имунна система се бори с инфекцията и оздравяването зависи от силата и скоростта на имунния отговор. През това време се препоръчва да подкрепяме интензивно естествения имунен отговор.

Състав: Витамин C (аскорбинова киселина), Цинк.

Инструкция за употреба: Поставяйте пластира върху зона с малко или без окосмяване, т.е. от вътрешната страна на китката, зад ухото, раменете, гърба или бедрата. За най-добри резултати се препоръчва да носите пластири „ОКТО“ в продължение до 8 часа. Поставяйте нов след 1 ден, до 6 пъти седмично. Пластирите могат да се ползват по време на сън. Съхранявайте на сухо, защитено от пряка слънчева светлина място, недостъпно за деца при препоръчителна температура до 25°C. Опаковката е с 24 пластира, като съдържанието й е за период до 4седмици, след разпечатване на фолиото.

Предпазни мерки: Да не се поставя върху наранена кожа. Избягвайте използването на лосион или крем в същата област, тъй като това ще попречи на абсорбацията. Пластирирте не са водоустойчиви. Може да слагате няколко различни пластира наведнъж.

Нежелани ефекти: Не се наблюдават нежелани реакции от продукта. В случай на кожно раздразнение на мястото на приложение, моля отсранете продукта от кожата си. Не употребявайте продукта в случай, че имате непоносимост към някоя от изброените съставки. При бременни и кърмещи жени – прилагайте продукта само след конслутация с лекар. В случай на проява на неописани, нежелани реакции и/или инциденти – моля свържете се с представителя.

* Този продукт не е предназначен за диагностика, лечение, профилактика и предотвратяване на заболявания.