4 вида застраховки, които стават все по-популярни у нас

1
144
Добави коментар
clashbade
clashbade

Всяка година сумата на застраховките расте с няколко процента, а удобството да ги сключиш онлайн, допълнително стимулира българите

Застрахователните услуги бележат ръст в няколко направления. Причините се състоят не само в доверието към продуктите, които се предлагат на пазара, а предимно заради удобството на това да се възползвате от всички застраховки онлайн.

Здравни застраховки

Популярността на застраховките за здраве е обяснима – те осигуряват защита и спокойствие при непредвидени събития. Пакетната здравна застраховка при болничен престой, която може да сключите от дистанция на платформата Crediport, има покритие в цял свят. При подаването на заявката може да получите оферта с индивидуална отстъпка.

Много ценна е и опцията за здравна застраховка с второ медицинско мнение. Покритието може да се използва многократно.

Основните видове застраховки живот са рискови, здравни, за тежки заболявания и инвестиционни, които са доста търсени напоследък, защото са вариант за спестяване и застраховане в едно.

Автомобилни застраховки

Всеки, който разполага с автомобил, може да поднови своята Гражданска отговорност без посещение на офис. Улеснението е незаменимо в забързаното ежедневие. Освен тази задължителна форма на застраховката, Автокаско също се явява особено предпочитано, тъй като натовареното движение на пътя и затрудненото паркиране създават рискове за състоянието на возилото.

Няколко стъпки Ви делят от финалния резултат: снимайте талона, свържете се с бота на сайта и подпишете електронно необходимите документи.

Застраховки имущество

Трендът с повишаването на броя на застраховките на имущество е още по-забележим от началото на пандемията. Вероятно мнозина от нас, прекарвайки повече време у дома, са решили да обърнат внимание на сигурността. Максимално улеснената процедура е съществен плюс за потребителите, които имат интерес от този вид застраховки.

Цената, която винаги е определяща, става все по-конкурентна, а отстъпките – напълно реални.

Целият процес включва няколко прости стъпки – попълване на заявка, плащане онлайн, подписване и получаване по имейл.

Застраховки при пътуване

Пандемията ни ограничи съществено откъм пътувания, но пък увеличи интереса към различните застраховки, когато все пак планираме излизане извън граница, или ваканция у нас в планината.

Предимство в случая са отстъпките от цената за семейство или група, гъвкавите застрахователни покрития и сключването на застраховка изцяло онлайн.

Застраховка при пътуване в чужбина гарантира спокойствие при евентуално настъпване на неблагоприятни събития. Тя е подходяща не само по време на екскурзия с лични намерения, но и при командировки с бизнес цел.

Сред допълнителните покрития са отмяна на пътуване, спасителни разноски, загуби или кражби на багаж, правна помощ и др.

Crediport.bg ще Ви окаже съдействие за търсените финансови продукти и може да получите онлайн консултация на живо с обмяна на документи чрез електронно гише.