5 неизменни аксесоара на всяка дама с усет към класата

1
151
Добави коментар
clashbade
clashbade

Скъпият тоалет не винаги ще ви направи да изглеждате стилна, но умението да съчетавате аксесоарите и индивидуалните решения със сигурност са във ваша полза

Аксесоарите са като подправката за вкусното домашно ястие. Без тях визията ни не изглежда напълно завършена, а стилът ни не изпраща онова послание, което подсказва за усет към класата. Стилната дама обръща внимание на естетиката, облича се подходящо според повода и винаги отделя време за сложи елементи в синхрон с индивидуалния си вкус.

Ето какви детайли трябва да съдържа колекцията ви:

Дамският часовник

Повярвайте ни, дори да заложите само на него, може умело да подчертаете излъчването си, да покажете предпочитанията в стила си и дори вашия характер. Никога няма да сбъркате, ако инвестирате в елегантен, изискан и практичен дамски часовник. Той, разбира се, ще се грижи и за вашата точност, за да не закъснявате за важни срещи и събития.

Обици и други бижута

Ако не сте привърженик на прекаленото количество накити, може да се спрете и само на чифт нежни обеци. Преценете дали те да бъдат златни или сребърни, да бъдат ли инкрустирани с камъни или да са по-скоро изчистен модел.

Важно е само да не позволявате да изпадате в крайности, да имате кичозен или нелеп вид, а и да спазвате дрескода при по-специфични и отбрани събития.

Чанта и портмоне

Почти няма дама, която да не използва чантата не само като средство за подчертаване на облеклото, но и като място за пренасяне на вещите си. Тя може да е в духа на предпочитания от ваш стил, но все пак не си позволявайте да се появите с раница, когато сте канени на официален коктейл.

Има толкова ефектни и красиви варианти за съхранение на принадлежностите ви, като дори и малката трябва да побере минимум ключовете ви за дома или колата, портмонето и други дребни аксесоари.

Очила

Ако не носите диоптрични, които също може да превърнете в модна находка, насочете се към слънчевите очила. Нуждаете се от тях по всяко време – когато шофирате, когато се разхождате, а и за да покажете зашеметяваща визия.

Нищо по-лесно от това, тъй като днес магазините ви откриват богат свят на луксозни и актуални модели, които съчетават основната си функция с уникалното излъчване на всяка притежателка.   

Ръкавици и шал

Задължителни елементи, ако искате да предпазите ръцете и тялото си през настъпващите студени месеци. Разнообразието от материи и цветове позволява употребата на шалове, а защо не и ръкавици, през цялата година.

Всичко трябва да е съобразено с гардероба ви и с обичайните ви предпочитания за стилна визия. 

Започнете онлайн обиколката си у дома от Timer.bg, където ще откриете маркови часовници на изгодна цена от топ производители. 

Може да ви е интересно още: Кои са универсалните цветове и как да ги съчетаваме