Bwin прогнози и коефициенти за мачовете от 6-тия кръг на Висшата лига

2
394
Добави коментар
eftimma
eftimma

Ливърпул и Челси оглавяват класирането в Англия след абсолютно равни резултати в първите си 5 мача. От задна позиция пък дебнат двата манчестърски гранда, които вкараха свежа кръв през летния трансферен прозорец и всичко освен титла може да се счита за провал. Висшата лига се радва на един от най-оспорваните си сезони в последните години, а всички срещи от този уикенд вече са в програмата на лицензирания за България международен букмейкър Bwin online.

Мачовете от 6-тия кръг стартират ударно в ранния съботен следобед, когато един срещу друг ще се изправят тимовете на Челси и Манчестър Сити. Със същия начален час е и мачът межди Манчестър Юнайтед и Астън Вила. Традиционно, най-много мачове са с начален час 17:00 в събота. Евертън – Норич, Лийдс – Уест Хем, Лестър – Бърнли и Уотфорд – Нюкасъл ще радват феновете на английската игра в най-добрия час за футбол. Късния двубой от деня изпраща Ливърпул на гости на новака Брентфорд.

Неделния ден ще ни зарадва с два мача. От 16:00 стартират Саутхемптън и Уулвърхемптън. Два часа и половина по-късно пък стартира най-лютото лондонско дерби между Арсенал и Тотнъм. 6-тият кръг ще завърши в понеделник вечер, когато един срещу друг ще застанат тимовете на Кристъл Палас и Брайтън.

Челси – Манчестър Сити

След като изяло преобрази отбора си само за 4 месеца и спечели Шампионската лига, сега Томас Тухел се цели в спечелването на вътрешното първенство. За сега, отборът му се движи по план, след като оглавява класирането. „Сините“ от Лондон Постигнаха 4 победи, в които дори не допуснаха гол. Единственото им равенство дойде срещу Ливърпул, а в онзи мач, Челси игра голяма част от времето с човек по-малко.

Сити и Гуардиола чакаха до последно Хари Кейн да бъде привлечен на „Етихад“. Този трансфер обаче пропадна и „небесно-сините“ останаха без ясно изразен нападател, което се оказа от съществена важност в двете им издънки до този момент. В последния си мач, „гражданите“ завършиха 0:0 срещу Саутхемптън, след като не успяха да материализират игровото си предимство.

Челси изглежда като отборът в по-добра форма, но Сити е най-класния тим в Англия. Мачът е троен, което е подсказано и от коефициентите на BWIN. По тази причина, ние „скачаме на дълбоко“ и ще потърсим пазарът „мачът да завърши при точен резултат 1:1“. Bwin пък ни радва с коефициент от 6.75 за въпросния пазар.

Манчестър Юнайтед – Астън вила

Юнайтед привлече най-добрия си футболист от началото на новия век. Кристиано Роналдо веднага започна да бележи и помогна на своя тим да стигне до подножието на върха. Вила пък загуби най-добрия си играч през лятото и ще трябва да гради изцяло нов стил на игра. Bwin предлага коефициент от 1.40 за победа на „Червените дяволи“, което е добра оферта за успешен залог.

Брентфорд – Ливърпул

Само Челси успя да вкара гол на Алисън от началото на този сезон в Англия. Брентфорд обаче идва с най-силното си оръжие – Иван Тони. Според експертите, тимът ще успее да вкара поне един гол във вратата на мърсисайдци. Bwin ще ви даде ставка от 1.70 за пазара „Брентфорд да отбележи поне един гол в мача“.

Арсенал – Тотнъм

Двата тима заемат съответно 7-мо и 13-то място, което определено не отговаря на техните амбиции. „Шпорите“ стартираха сезона по прекрасен начин – задържаха Хари Кейн и детронираха шампиона Манчестър Сити с 1:0 в първия кръг. Последваха още две минимални победи с 1:0 над Уулвърхемптън и Уотфорд. Всички фенове вече виждаха как Нуно Еспирито Сантош ще изведе своите подчинени до реална битка за титлата, но в следващите два мача Тотнъм допусна две класически загуби с 3:0 срещу Кристъл Палас и Челси.

Арсенал пък е точно на обратния фронт. „Артилеристите“ стартираха с три загуби, срещу Брентфорд, Челси и Манчестър Сити (5:0). Тези резултати ги закотвиха на последната позиция, но две минимални победи в последните два кръга запазиха мястото на Артета, въпреки че дойдоха срещу слабаците Норич и Бърнли.

Много важен мач за двата тима,като анализаторите отчитат, и че двамата треньори ще предпочетат по-сигурна игра, което ще доведе до нискорезултатен мач. По тази причина, експертите предлагат залог на пазара „под 2.5 гола в мача“, за който Bwin предлага коефициент от 1.67.