Вечерни Черни Рокли Тенденции 2022

1
507
Добави коментар
balniroklinet
balniroklinet

На първо място, отбелязваме, че черните вечерни рокли, особено дългите, са символ на безупречна елегантност. Това е известно отдавна, но все пак какви са те днес? Има ли някакви особено интересни и необикновени идеи? Помислете за моделите на вечерни черни рокли, базирани на най-актуалните модни тенденции на есенно-зимния сезон.

 Черни рокли с цепки и изрези

Тенденцията за цепки и изрези в дрехите е особено актуална за есента-зимата. И, както знаете, черното подчертава цвета на кожата, така че определено трябва да обърнете внимание на рокля с подобни нюанси в кройка. Същото може да се каже и за рокля с дълбоко деколте. А отворените рамене и ръце в черна дълга рокля е луксозен вариант за всички времена.

 

 

 

Черни вечерни рокли с тънки презрамки

Друга тенденция в близко бъдеще са тънките презрамки . И това е продължение на това, за което току -що говорихме – отворени рамене и ръце. Такава вечерна рокля ще изглежда изтънчена и изтънчена, освен това отговаря на актуалния стил на бельо.

 

Наслояване в черните вечерни рокли

Да, не сбъркахме, а именно наслояването. Как изглежда? Не, тази опция не е свързана с поставянето на много неща. Вечерните рокли имат ефект на наслояване. Най -елегантни бяха моделите от колекциите на Антонио Грималди. Като цяло дизайнерите създават наслояване в рокли с помощта на хаотично разпръснати волани, летящи клинове, асиметрия, многостепенни волани, наслояване на прозрачни материи …

Всички знаем, че черното е идеално за отслабване на фигурата ви. Единственият недостатък на черна рокля е възможен в случай, че цветът ви добавя няколко години или, както казваме – „този цвят не ми подхожда“, подчертава възрастта.

Тези нежелани нюанси обаче могат да бъдат коригирани със стилистични техники и грим.

Цветовият контраст също ще реши този недостатък. Например, бродерия, украсена с кристали, перли или мъниста, фалшиви яки, апликация, ярки забрадки или шалове и, разбира се, бижута.

Черното винаги остава най -добрият фон за бижута, особено след като говорим за вечерни рокли.

Дизайнерите през новия сезон предлагат гладки копринени материи, шифон, кадифе, дантела и дори кожа за вечерни рокли. Черната дантела изглежда благородна и скъпа, а поради прозрачността си не създава визуално допълнителен обем, кадифето е по-царски луксозно, коприната, особено в плътно прилепнал вариант, намеква за ленения стил.

Има обаче тъкани, които ни изненадват не само с нови фантастични имена, но и пораждат фантастични въображения. Използвайки такива материали, дизайнерите може да не мислят за сложността на кройката или стила, рокли, изработени от такива тъкани, със сигурност ще направят впечатление …

Вечерните рокли са предимно рокли в романтичен стил, но всяка от тях има свои собствени характеристики. В някои очарованието се крие в ефирните летящи материи, в други – в оригиналността на стила, а има и такива, в които всичко е просто – както стилът, така и текстурата на тъканта, но в същото време те са женствени и невероятно привлекателен. Рокли с огромни лъкове от Badgley Mischka изглеждат добре, сладки ръкави с фенери от Tony Ward и, в скромната си простота, напълно затворена рокля от Elie Saab.

Вечерни черни рокли с колани

Дори и с най -простата черна рокля, можете да създадете уникален външен вид, ако добавите бижута или аксесоари, които са актуални днес. Сега няма да изброяваме многобройни опции, а ще разгледаме само една, която ще подчертае женствеността и изтънчеността на изображението, това е корсет колан. Именно този детайл ще подчертае изяществото на женската фигура. През новия сезон има много разновидности корсетни колани , но харесахме визиите, създадени в колекциите Alaia и Rokh.

Прочистване на Тялото от Шлаки- трябва ли да го прочистим или да го оставим така?

В Чая са открити нови вещества,които могат да навредят на здравето

15 Снимки за ужасно начало на деня

Мед или захар ? Какво да изберем?

Какви якета ще бъдат на мода и през зимата на 2021-2022

Минимализъм в облеклото-колекции на модни марки

Модерни рокли 2021-2022- новости и тенденции

Забавни и смешни сватбени рокли

Поръчка на Портет от Художник с Международни награди

Контролирани и Контролиращи