Как да различим скъпа фурна от евтина?

1
162
Добави коментар
pepimili
pepimili

Сега на пазара има много готварски печки за вграждане за всеки вкус и портфейл. Но защо това толкова необходимо кухненско оборудване е толкова различно по цена? За какво купувачът плаща – за марката, производителя или функционалното оборудване?

Има електрически вградени фурни. Газовите фурни почти не са популярни сред домакините, поради което тези фурни вече са на практика прекратени, но те все още могат да бъдат намерени в магазините за домакински уреди и електрически стоки.
Как да изберем електрическа фурна с качествено и бюджетно изчисление? За да отговорите на този въпрос, трябва да разберете как правилно да оцените всички параметри на фурната.

Какво трябва да знаем?

Електрическите фурни днес заемат около 90% от всички модели фурни. Те дори започнаха да оборудват газови печки. Преди да разберете как една скъпа фурна за вграждане се различава от евтината, трябва да разберете какво е предимството на електрическата фурна пред газовата фурна?

Има няколко важни аргумента:

1. Първо, в електрическа фурна електрическият нагревател е вграден, така че отоплението да идва както отгоре, така и отдолу, което осигурява равномерно разпределение на топлината. В същото време не е нужно да се притеснявате, че вашите пайове ще се изпекат от едната страна и ще изгорят от другата.

2. На второ място, електрическият модел печки за вграждане е снабден с конвекционна функция, която позволява да се разпределя горещ въздух със същия поток, докато можете да печете няколко кофи едновременно и да не се притеснявате за температурния режим. Със сигурност ще получите ефект на златиста коричка. С газова горелка това няма да работи поради възможността за затихване на пламъка.
Трето, включително електрическата фурна, не е нужно да се притеснявате за пожарната безопасност, тъй като няма газ и огън.

Какво трябва да знаем при избор на електрическа фурна?

Производителят е много важен при избора и закупуването на вградена фурна. Цената ще зависи от държавата, в която се произвежда този продукт. Естествено, много купувачи предпочитат да купуват стоки от чуждестранен, а не от местен производител, позовавайки се на високото качество и производствените технологии. Продуктът ще бъде значително по -скъп, ако е направен в страните от ЕС, отколкото в Русия или Китай.

Дизайнът също играе важна роля при избора. За производителя е естествено много важно как изглежда неговият продукт, представянето му е важно, така че човешкото око да го хареса и купувачите да искат да купят това нещо. Колкото по -оригинална, по -нова е фурната, толкова по -скъпа е тя. Скъпите марки инвестират в разработването на дизайна на фурната и това впоследствие се отразява на нейната цена.
За пестеливите домакини фактът колко фурната консумира електричество също е много важен. По време на готвене мощността на отопление се намалява, тъй като се използва по-малко енергия за поддържане на топлината. Естествено, ако фурната е по-скъпа, тя има по-добра топлоизолация. За домакините това е печеливш вариант, тъй като се пести енергия. Но ако желаете да потърсите по-евтини фурни според вашият джоб, може да огледате пуснатите на промоция – фурни с транспортни дефекти.