Трансдермални пластири витамин B12✚ (метилколабамин) от OCTO PATCH Follow

Трансдермални пластири витамин B12✚ (метилколабамин) от OCTO PATCH

Трансдермални лепенки витамин B12+ (метилкобаламин), Витамините от група В са необходими за всеки процес в тялото ви. Можете да си ги набавите от различни храни, но дори внимателно подбраната диета може да не осигури количеството на всички витамини от група В, от които се нуждаете, всеки ден. Предназначение: Витамин B12 е основен витамин от група В, който е необходим за много телесни функции, включително производство на енергия, въглехидратен метаболизъм и образуването на здрави, червени кръвни клетки. В допълнение, тези витамини играят важна роля в поддържането на сърдечно-съдовата система, нервната система и подобряват мускулните функции. Витамин В12 е витамин В, който обикновено има дефицит сред хора, които са претърпели операция за отслабване или други коремни операции. Вие сте изложени на по-висок риск, ако следвате веганска или растителна диета. Друга високорискова група включва хора над 60 години, които са намалили усвояването на витамин В12 от храната или хапчетата.

Състав: Витамин B12 (Метилкобаламин), Желязо (Бисглицинат), Витамин С, фолиева киселина;

Инструкция за употреба на трансдермални пластири витамин B12+ (метилкобаламин): Поставяйте пластира върху зона с малко или без окосмяване, т.е. от вътрешната страна на китката, зад ухото, раменете, гърба или бедрата. За най-добри резултати се препоръчва да носите пластири „ОКТО“ в продължение до 24 часа.  Поставяйте нов след 7 дни. Пластирите могат да се ползват по време на сън. Съхранявайте на сухо, защитено от пряка слънчева светлина място, недостъпно за деца при препоръчителна температура до 25°C. Съдържанието на опаковката е до 8 седмици, след разпечатване на фолиото.

Предпазни мерки: Да не се поставя върху наранена кожа. Избягвайте използването на лосион или крем в същата област, тъй като това ще попречи на абсорбацията. Пластирирте не са водоустойчиви. Може да слагате няколко различни пластира наведнъж.

Нежелани ефекти: Не се наблюдават нежелани реакции от продукта. В случай на кожно раздразнение на мястото на приложение, моля отсранете продукта от кожата си. Не употребявайте продукта в случай, че имате непоносимост към някоя от изброените съставки. При бременни и кърмещи жени – прилагайте продукта само след конслутация с лекар. В случай на проява на неописани, нежелани реакции и/или инциденти – моля свържете се с представителя.


Прочети цялата публикация
Коментари

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност