Европейски Модел на Унищожаване на Семейството

1
147
Добави коментар
ezoterikabg.net
ezoterikabg.net

АЗ СЪМ(Алек Сакалюк)  пътувал из Европа, живял съм в европейски семейства и познавам западната култура не от курортите, а отвътре. Винаги съм бил изумен от броя на хората в Русия, които са наивно ентусиазирани от Запада. Те обаче обикновено пренебрегват своята култура. Както се казва, това, което имаме, не го оценяваме. Тази статия е много отрезвяваща и ви кара да погледнете по различен начин на това, което имаме.

Прагът на ада е западен рай. Европейският модел на унищожаване на семейството …

Наскоро мой приятел дойде от Германия, той отиде там със сина си. Младежът разгледа живота на германците в продължение на няколко дни и попита баща си: „Нормално ли е да се държат по този начин, или сме попаднали в неподходящото време и на грешното място?“ Няма да изброявам всичко, което приятелят ми ми каза, но въпросът е, че това, че е в Германия, и наистина в Европа като цяло, стана неприятна за него, а понякога дори отвратителна.

Какво стана? Кризата е осакатила Запада или западното потребителско общество, след като е консумирало всичко възможно и не, е загубило здраве, съвест и разум и това е започнало да привлича погледите на нашите туристи?

Западните умове вече не могат да съдържат думата „любов“, а „рая“ за тях е секс, храна и напитки, но в безкрайна форма.  Може би има какво да се научи в чужбина, но преди да вземем размазаните западни модели като модел, е полезно да разберем какво всъщност представлява „цивилизованата“ Европа днес.

1. ГЕРМАНИЯ

В епископството на Хилдесхайм в Долна Саксония е взето решение „да се намали църковната мрежа“ с 53 „единици“. Първоначално те искаха с 80 – но въпреки това се съгласиха да намалят броя на затворените Божии домове с една трета. Като цяло ФРГ ще затвори друга мрежа от стотици църкви, и не само католическа, но и лутеранска. Има само една формална причина – броят на вярващите в тези изповеди намалява с ускорени темпове. В Германия сексуалното извращение се е превърнало в норма.

Тук хомосексуалността се третира почти като нормална форма на сексуални отношения. Бившият кмет на Хамбург и кметът на Берлин са открито хомосексуалисти.

Повечето родители в Германия не се притесняват от това, че техните 14-15-годишни деца правят секс, а от факта, че нямат представа за контрацепция и за болести, предавани по полов път.

Сексуалното образование на децата се практикува в германските училища, където хомосексуалността е наравно с нормалните сексуални отношения. В германския град Залцотен осем руски семейства отказаха да изпратят децата си на задължително начално училище за полово образование. За това те бяха глобени сериозно.

И след като тази мярка не проработи върху тях, бащите на тези семейства бяха осъдени на затвор.

Броят на хората, страдащи от булимия, тоест от лакомия, в Германия е достигнал милион.

Нарастването на затлъстяването в Германия е причинило проблеми с безопасността в местните крематории. Изгарянето на извънгабаритни тела води до неконтролирани пожари в тези заведения и повишено замърсяване на околната среда.

2. ХОЛАНДИЯ

През 2002 г. Холандия стана първата страна, която легализира евтаназията. Оттогава над 3 хиляди души са използвали това право всяка година.

От пролетта на 2012 г. в Холандия започнаха работа специални екипи, ръководени от професионални лекари, които извършват евтаназия у дома по повикване.

В големите градове на Холандия, като Амстердам, Ротердам, Хага, Утрехт и други, са открити кафенета, които имат официално разрешение за продажба на марихуана, халюциногенни гъби и други леки наркотици. Организацията на лицензирани кафенета е предназначена да защити „меките“ потребители на наркотици от наркоманите.

Но специалистите по рехабилитация казват, че повече от 90% от употребяващите хероин в лечението са развили зависимостта си от редовното пушене на трева.

През 2011 г. по холандския телевизионен канал BNN, в телевизионно предаване, наречено „Proefkonijnen“, водещите Денис Сторм и Валерио Зено си хапнаха собственото месо. Преди предаването  те са претърпели операция, по време на която от тях е изрязано малко парче месо (мускулна тъкан), което след това, вече при предаването, те готвят и ядат.

В Холандия е регистрирана политическа партия, която защитава правата и свободите на педофилите, съобщава BBC News.

Партия, наречена Благотворителност, Свобода и упоритост (NVD), възнамерява да се бори за намаляване на възрастта за полов акт от 16 на 12 години, както и за легализиране на секса с животни (скотовъдство) и детската порнография.

3. ВЕЛИКОБРИТАНИЯ

Във Великобритания също се затварят енориите. И където наскоро вярващите са се обърнали към Бог, се отварят търговски центрове и дори барове. Правителството на Обединеното кралство подкрепи забраната работниците и служителите на британските компании да носят открито кръстове, оправдавайки уволнението за подобен акт.

За това същото правителство разреши продажбата на детски презервативи, изобретени в Швейцария. Във Великобритания те също се грижеха за здравето на младите момичета. Студентите от Оксфорд получиха възможност … да поръчат спешни контрацептиви чрез SMS.

Училищните сестри раздават хапчета на момичета. Ученички, навършили 11 години, могат да използват такава модерна услуга. Тази програма е разработена от местната администрация и регионалния клон на Фонд за първа помощ.

Унищожаване на Хората чрез Секс

4. НОРВЕГИЯ

В Норвегия нивото на морал е паднало под всички възможни граници. Дефилетата на сексуални извращения се посещават от деца, държащи транспаранти, популяризиращи хомосексуалността и еднополови съюзи.

Парадите на содомитите в тази страна се превърнаха в обществени, общоградски празници. Органите на правосъдието за непълнолетни имат пълен контрол върху поведението на родители и деца. Основната теза на властите е, че биологичните родители вече не трябва да имат приоритет при отглеждането на собствените си деца.

Родителите могат да бъдат наказани с извеждането на детето дори за хранене на децата със сладкиши. Количеството сладост трябва да бъде строго контролирано. В Норвегия плачът е забранен от закона; сълзите са знак за емоционална нестабилност.

Сълзите на майка, загубила децата си поради правосъдието за непълнолетни, ще докажат в съда, че тя е нестабилна или луда и само ще утежни „вината“.

Пързалка в детска градина за деца на евро-атлантици…

5. ШВЕЦИЯ

В шведската столица Стокхолм 90% от мъртвите са кремирани, 45% от урните не са взети от роднини. По -голямата част от погребенията се провеждат „без церемония“.

Работниците на крематориума не знаят чии останки са изгорени специално, защото на урните има само идентификационен номер.

По икономически причини енергията от контейнерите за изгорели отпадъци по избор се включва в отоплението на собствения ви дом или в отоплителната система на града.

През 2010 г. в Содермалм, район в Стокхолм, служителите на институцията замениха „той“ и „тя“, съответно на шведски „han“ и „hon“, с асексуалната дума „кокошка“, която отсъства в класическия език ., но е често срещано сред хомосексуалистите.

Според Шведската асоциация за сексуално равенство (RFSL), повече от 40 000 деца в Швеция имат хомосексуални родители (или един родител).

През 1998 г. изложба на фотографа Елизабет Олсън, която изобразява Христос и неговите апостоли като хомосексуалисти, се превръща в сензация в Швеция. Изложбата беше много популярна, естествено, преди всичко сред хомосексуалистите.

Едно от местата, където се е състояло, е амвонът на лутеранската църква. През 2003-2004 г., след реч на пастор Оке Грийн, който в проповедта си осъжда хомосексуалните отношения, наричайки ги грешни. За „неуважение към сексуалното малцинство“ пасторът беше осъден от Първа инстанция на съда на месец лишаване от свобода.

През 2009 г. открито лесбийка Ева Брун беше избрана за поста на епископ на Стокхолмската епархия.

Системата за непълнолетни в Западна Европа се превърна в наказателен орган, който унищожава семействата. Например в Швеция средно 12 000 деца се отнемат всяка година от родителите си.

Предлогът може да бъде „грешки във възпитанието“, „умствено недоразвитие на родителите“ и дори „прекомерно попечителство“. От 1979 г. съществува абсолютна забрана на телесното наказание на децата. Родителите не могат безнаказано да ударят детето си по главата, да дръпнат ухото или да повишат глас към него. За това, че наказва дете, го грози 10 години затвор.

Дори от детската градина децата са информирани подробно за правата си и необходимостта да съобщават за подобни инциденти на полицията. И го използват. В конфликта между интереса на детето и интереса на родителя държавата взема страната на детето.

6. ДАНИЯ

Бедните датски жени са принудени да правят аборт под заплахата да отнемат съществуващото им дете: „Моят социален работник ми каза, че ако искам дъщерята,която вече съм родила да остане при мен, трябва да направя аборт“, каза младата жена Copenhagen Post „.

Питър Брюге, ръководителят на социалната служба, е убеден, че неговият подчинен е имал право да спомене аборта: „… те трябва да са наясно с възможните последици, ако изведнъж решат да раждат друго дете“.

В Дания, наред с обичайните публични домове, където всеки може да задоволи сексуалните си фантазии, има публични домове с животни, където хората плащат за секс с коне и други животни. Този вид услуга е широко разпространена и в страни като Норвегия, Германия, Холандия и Швеция.

Докато няма ексцесии и докато нито хората, нито животните са засегнати от това, правителствата на тези страни няма да наложат забрана за предоставянето на такива услуги …

Монахът Антоний Велики каза: „Идва времето, когато хората ще полудеят и ако видят някой, който не е луд, те ще се надигнат срещу него и ще кажат:„ Ти си луд “, защото той не е като тях. „

Адът е липсата на любов. Тогава как да наречем онези места, градове и държави, където хората отопляват домовете си с пепелта на роднини, правят публични домове от църкви, легализират сексуалното извращение и отнемат децата от родителите им? Духовната деградация на западното общество е резултат от отказа на хората от Бога и превръщането им в идоли с имената „богатство“, „похот“ и „просперитет“.

7. РУСИЯ

Днес в Русия се опитват да ни наложат различни форми на лудост, които отдавна се смятат за норма в западните страни. Но страната ни остава велика именно защото не можем да приемем очевидното зло като норма. Не можем да наречем греха правда, дори ако грехът е разрешен по закон. Тези, които правят това у нас, са или агенти, или предатели, или са забравили да свалят „зелените очила“, купени през 90 -те години на разпродажба някъде в покрайнините на Финландия. „Липсата на интимен срам е признак на шизофрения“ Живеем в общество, в което грубите психиатрични симптоми – точно тези симптоми, които принадлежат на истинската психиатрия, се предават като стандарти за мода и поведение, казва Ирина Медведева, директор на Обществения институт за демографска сигурност.

Психиатричните поражения водят до нарушаване на морала, а моралните изкривявания задължително водят до умствени деформации. Според Медведева има изкуствена психична инфекция на руския народ, особено на по -младото поколение и дори на децата.

Понякога това се нарича „сексуално възпитание“, понякога се предлага нещо друго, докато всевъзможни гадни неща, отровни за морала на човека, за психиката му са представени в много красиви „хуманистични трикове“. „Обърнете внимание“, казва психиатърът, „сега се популяризира небрежността – мръсна мазна коса, скъсани чорапи, скъсани дънки, подгъва на палто или риза с различна дължина или закопчани с грешни копчета. В психиатричните болници знаят, че има такава колона в медицинската история: спретнатостта на пациента.

Ако пациентът не е подреден, това е индикатор за много тежко психично разстройство. Когато човек постоянно носи скъсани чорапи или чорапи, не мие косата си или закопчава ризата си неправилно, това е психиатричен симптом, който днес, за съжаление, съществува като знак за младежка мода. „

„Или нека вземем героите на много екшън филми и трилъри-това са супер силни хора, които решават проблемите си, унищожавайки и унищожавайки всичко живо и неживо по пътя си. Този ефект в психиатрията се нарича хипоидна шизофрения, която съчетава младежка патологична жестокост с патологична тъпота на сърцето, тоест патологична безчувственост “, отбелязва Медведева.

Друго качество на човек е прекомерният рационализъм, който днес се налага като прагматизъм. Това също е признак на шизофрения. Мирянинът често смята, че шизофреникът е ирационален. Това не е истина. Шизофреникът е прекалено рационален, но в същото време безчувствен.

Всъщност това – „по -малко емоции, повече прагматизъм“ – е това, което идеолозите на новата мода настояват младите хора да направят днес, но това е много труден симптом. И какво е унищожаването на интимния срам от гледна точка на психиатрията?

Според Ирина Медведева, „това не е просто налагане на всевъзможни извращения, като воайорство (когато телевизията показва какво се случва в спалните на други хора), но и популяризиране на сексапатологичните отклонения. А сексопатологията е част от психопатологията. „

Но най -важното в унищожаването на интимния срам е, че като разкажат на младите хора за безопасен секс, те се насърчават да задоволят сексуалния си интерес, омаловажавайки стойността на семейните и брачните отношения, които са съществен елемент в изграждането на нормална психика. При тяхно отсъствие различни нарушения са неизбежни, много болезнени за психиката. Това води по -специално до умствената деградация на цялото общество. „

Алек Сакалюк

Парите правят ли човек щастлив ?

Облеклото е скрито оръжие. Как модата ни влияе?

Как се формира робско съзнание в съвременното общество

Тайната сила на Татуировките- Кръвна Магия,Изображения променящи нашия живот

Минимализъм в Облеклото

Психология на Цветовете в Облеклото

Френски Целувки със Зелен чай

15 снимки за Ужасно Начало на Деня

В чая са открити нови вещества,които могат да навредят на Здравето