Обезпаразитяване и почистване от всякакви видове вредители

1
237
Добави коментар
vihrogon
vihrogon

Обезпаразитяване и почистване от всякакви видове вредители Фирма Бран Инсект ЕООД извършва професионални услуги по качествено обезпаразитяване и хигиенизиране от 2005г. Почистваме от хлебарки, дървеници, плъхове, бълхи, мравки, кърлежи, плъхове, сколопендри и още много други вредители. Обработваме единични апартаменти, а също цели жилищни входове на блокове и други блокови пространства – градинки, тавани, мазета и други открити и закрити помещения.Третираме в жилища, студентски стаи и общежития и различни по вид и размер търговски и жилищни обекти, офиси и административни сгради, хранителни заведения, хотели и т.н. Сключваме ДДД договори според изискванията на РЗИ, БАБХ и МЗ, а също извършваме и еднократни обработки за обезпаразитяване и почистване от вредители. Нашите основни услуги са: Професионално почистване от хлебарки, кърлежи, дървеници, плъхове и други вредни насекоми и гризачи

Фирма Бран Инсект има потенциал да извърши качествено всяка поръчка, свързана с обработката на отделни жилища или цели жилищни сгради, единични заведения или цели търговски комплекси.

Извършваме обезпаразитяване на жилищни апартаменти в блокове, кооперации и къщи. Почистваме от вредители в студентски стаи и общежития и всякакви други жилищни или търговски обекти и офиси, административни сгради, заведения, хотели и т.н. Хигиенизираме и почистваме от хлебарки, дървеници, бълхи, мравки, плъхове, мишки и редица други вредители в задължените според закона, заведения с обществено предназначение (ресторанти, супермаркети, заведения за бързо хранене, пицарии, сладкарници, барове, клубове, дискотеки и др.), а също складови, производствени и промишлени пространства (предприятия от хранително-вкусовата промишленост: цехове, зърнобази, мелници, силози, месарници и т.н.).

Почистванията от вредители се извършват с професионална техника и препарати безопасни за топлокръвни (хора и домашни любимци), притежаващи санитарни разрешителни от Министерство на здравеопазването и отговарящи на европейските изисквания за безопасност. В случаи когато аерозолните обработки са недопустими ние ви предлагаме поставянето на капани и хранителни примамки срещу гризачи и инсекти. Извършваме своята дейност дискретно и в удобно за клиентите ни време, като не се налага спиране на дейността на обекта.

Варианти за обезпаразитяване според текущите ви нужди и изискванията на РЗИ и БАБХ: 1. Еднократно обезпаразитяване от вредители

Фирмата ни предлага извършването на еднократни обработки с цел дълготрайно хигиенизиране и обезпаразитяване на желаните от вас обекти, като гарантира бързото и качественото извършване на услугите по почистване на вредителите. Стойностите на основните видове услуги за еднократно третиране в битови обекти (апартаменти, къщи и др.) се определят в зависимост от вида и числеността от инсекти и гризачи, а също и от площта и местоположението на конкретния обект.

2. Абонаментен договор за почистване от вредители – привилегии и специфики.

При сключването на абонаментен договор за обезпаразитяване с фирма Бран Инсект, може да се възползвате от следните допълнителни привилегии:

– Ползвате специални финансови отстъпки, които се определят индивидуално според вида на обекта, местоположението, квадратурата му и вода на вредителите;

– Гаранционно обслужване на обекта ви – по този начин подсигурявате постоянен контрол върху вашия обект и максимално бърза реакция от наша страна при възникване на евентуален епидемиологичен проблем;

– Безплатен мониторинг на обработваните площи при всяко посещение на екипите ни.

Начини на плащане на услугите на фирма Бран Инсект. Заплащането се извършва, след всяко третиране, при издаването на потвърдителен протокол (съобразно изискванията на Министерство на здравеопазването) и данъчен документ. За по-големи обекти предлагаме и предплащане по банка.Има възможност, ако предплатите абонаментния си договор за една календарна година да ползвате 10% отстъпка от цената за обезпаразитяване и почистване от вредители.